Haberler

Alman Turistten Türk Sevgiliye İlginç Evlenme Teklifi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatil yapan Alman turist, bir arkadaşının sayesinde hazırladığı senaryo ile 2 buçuk yıldır arkadaş olduğu Türke tekne mikrofonuyla evlenme teklifinde bulundu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatil yapan Alman turist, bir arkadaşının sayesinde hazırladığı senaryo ile 2 buçuk yıldır arkadaş olduğu Türke tekne mikrofonuyla evlenme teklifinde bulundu.

Gizlice Türkiye'ye gelen Alman turistin, "İch liebe dich, seni seviyorum. Benimle evlenir misin" şeklindeki haykırışını yerli ve yabancı turistler şaşkınlıkla izledi.

Almanya'da karbon fabrikası sahibi Michael Austermann (39), 2 buçuk yıl önce Almanya'da tanıştığı bitki uzmanı Nursel Işık'ın (35) tatil için Fethiye'ye gittiğini öğrendi. Yaklaşık 1 haftadır Fethiye'de olan Nursel Işık'a sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmak için Fethiye'den bir turizmci ile anlaşan Michael Austermann, 'İlyas 2' teknesini kiralayıp müzisyenlerle de anlaştı. Almanya'dan uçakla Fethiye'ye gelen Michael Austermann, akşam saat 20.30 sıralarında telefonla arayarak sürpriz yaptığı Nursel Işık'ı Fethiye kordon boyundaki bir restorana davet etti. Çalış plajındaki otele yerleşen Michael Austermann, kendisini bekleyen 'İlyas 2' teknesine bindi. Çalış plajından kordon boyuna kadar müzisyenlerle birlikte tekneyle gelen Michael Austermann, burada beklemesini istediği Nursel Işık'ı görünce elindeki mikrofonla, "İch liebe dich, seni seviyorum, benimle evlenir misin" diye haykırdı. Sadece yemek yiyeceklerini zanneden Nursel Işık o anda ne yapacağını şaşırdı. Yerli ve yabancı onlarca turistin arasında "evet" diye haykıran Nursel Işık ile Michael Austermann birbirlerine sarıldı. Elindeki bir buket çiçeği sunduktan sonra tek taş yüzüğü de diz çökerek takan Michael Austermann, burada da sevgi sözcükleri sarf etti.

Türk müziği eşliğinde yapılan serenatın ardından çift el el tutuşarak yakınlarıyla birlikte bir restoranda yemek için gözlerden kayboldu. Aldığı evlenme teklifi karşısında duygusal anlar yaşayan Nursel Işık, "Böyle bir evlenme teklifi beklemediğini restaurantta yemek için buluşacaktık. Almanya'da bir barda 2 buçuk yıl önce tanışmıştık. Benim için çok sürpriz oldu" dedi.

Almanya'da karbon fabrikası sahibi olduğunu söyleyen Michael Austermann da, "Nursel'i sevdiğimi göstermek ve evlenmek için böyle bir teklifte bulundum. Düğünü de Türkiye'de yaparız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Türkiye Almanya Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title