Haberler

Alman Turist Yasak Giza Piramitinin Tepesinden Nefes Kesen Görüntüler Kaydetti

Güncelleme:

19 yaşındaki Alman turist Andrej Ciesielski yasak olduğu halde Mısır'daki Giza Piramiti'nin tepesine çıkmayı başardı. Gencin çektiği görüntüler izleyenleri büyülüyor.

Son Mısır ziyaretinde Alman turist Andrej Ciesielski yerel yetkilileri kızdırarak olsa da büyük Giza Piramidi'nin neredeyse tepesine kadar tırmandı.

POLİSİN İKAZINA ALDIRMADI

Discovery'nin aktardığında göre 19 yaşındaki genç blogunda olayı şöyle anlatıyor: "İnsanların dikkatini çekmeye başladığımda piramitin ortalarına kadar tırmanmıştım. İnsanlar yukarı bakmaya başlayınca polis de beni fark etti. Aşağıdan bağırarak Arapça bir şeyler söylüyorlardı ama umursamayıp devam ettim."

3 YILA KADAR HAPİS CEZASI VAR

4 bin 500 yıllık piramite tırmanmanın kesinlikle yasak olduğunu ve 3 yıla kadar hapisle cezalandırılabildiğini not etmekte fayda var.

8 DAKİKADA TEPEYE TIRMANDI

140 metre yüksekliğindeki abideye çıkmak Ciesielski'nin sadece 8 dakikasını aldı. Genç, piramitin tepesinde nefes kesici ve ürpertici görüntüler kaydetti.

SORGUDAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Polis gözükara genci piramitten indiğinde yakaladı, ama tutuklamayıp sorgusundan sonra serbest bıraktılar.

DÜNYAYI DOLAŞIP YÜKSEKLERE TIRMANIYOR

Bu Ciesielski'nin ilk tırmanışı değil, Facebook sayfası ve internet sitesinde dünyanın dört bir tarafında tepesine çıktığı yüksek binalardan çekilen görüntüler var.

Kaynak: discovery.com, andrejcie.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

can:

boş yere yorum yapmayın koyunlar asgari ücrete hayatta kalmak için yaşayıp gitceksiniz

3
5
yanıtYanıtla
Hoş bir görüntü.:

Hoş bir görüntü olmuş bizde bu sayede piramitin tepe zirvesini görmüş olduk gitemesekte.

6
1
yanıtYanıtla
norvecten sevgilerle:

bugun guzellikle gordugumuz bu pramitler zamaninda misirdaki koleler tarafindan yapildi

5
0
yanıtYanıtla
Türkler Yapamaz:

Akpartililer amirleri, komutanları, liderleri, imamları, hocaları neyi tebliğ ederse ancak onu yaparlar. Bu prosedürü aşamayacakları için onlardan Çin''deki Büyük Beyaz piramitin üstüne çıkabilmelerini beklemeyin. Anca onu bunu yüceltirler, sanki dikili bir piramiti varmış gibi.

0
4
yanıtYanıtla
DiyarbekirliMobil-IOS:

Bu almanlar deli.

1
2
yanıtYanıtla
ali:

cok moda bu simdi. Facebooka koyup hava atiyorlar. ''Bakin ben suralari buralari gezdim, tepelerde fotoraf cektim, sunu bunu yedim''. Böyle seyleri yapan adam degildir ve adamda olamicak. Herkez isine baksin ve dürüst insan olsun. Okulunla, Isine, aylene bak! Bosuna like icin hava atmayin!

2
0
yanıtYanıtla
erci:

abi alican böyle dingilleri oturtucan piramitin üstüne, ulan geri zekali ne isin var onun üstünde, tarihi eser iste bu, böylelerini kafadan atican iceri 10 sene.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title