Haberler

Alman Sporcu Türk Antrenöre Araba Hediye Etti

Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan EC BOXING'e transfer olduktan sonra kulüp antrenörüyle çok iyi anlaşan Alman boksör Mario Daser, Türk antrenöre bir cip hediye etti.

Türk boks tarihinin ilk profesyonel antrenörü olarak bilinen Bülent Başer'in Türkiye'de fazla tanınmadığını ancak dünya çapında çok iyi bilindiğini ve dünyanın en iyi antrenörleri arasında yer aldığını söyleyen Mario Daser, "Bir boksörün hayatında antrenör çok önemlidir. Biz buraya ham bir madde olarak geliriz onlar bizleri işlerler, bilgi ve tecrübelerini bize vererek yetiştirir ve şampiyonluklar kazanmamızı sağlarlar. Bülent Başer de dünyaca ünlü antrenörlerden dersler almış ve dünya çapında sporcular yetiştirmiştir. Ayrıca kendisi çok değerli bir insandır. Sporculuk ilişkimiz dışında çok samimi bir dostumdur. Boksu bıraktıktan sonra da onunla dostluğumu bitirmeyeceğim ender insanlardan birisidir. Kendisi çok dürüst bir kişiliğe sahiptir. Bu yüzden bana verdiği emeklerin karşılığında bir cip hediye ettim ve kendisine bir sözüm var şayet dünya şampiyonu olursam kendisine Türkiye'de bir ev hediye edeceğim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title