Haberler

Alman Rita'nın Cinayetinde Ağabeyine Yardımcı Olan Kardeşi Gözaltında

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Alman vatandaşı 39 yaşındaki Rita Darı Winkler'i öldürdükten sonra, cesedini varile koyup üzerine beton dökerek evin bodrum katına gömen Ali Kemal Seyhan'a yardımcı olduğu iddia edilen kardeşi Hüseyin Seyhan gözaltına alındı.

GÜNLERCE HABER ALINAMADI

Antalya'da kuaförlük yapan Alman Rita Darı Winkler, 10 Mart'ta İstanbul'da kaldığı otelden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü soruşturma kapsamında, Rita Darı Winkler'in birlikte olduğu arkadaşı Ali Kemal Seyhan'ın ifadesi alındı.

İFADE VERDİ ALMANYA'YA DÖNDÜ

Ali Kemal Seyhan, ilişkisinin olduğu Rita Darı Winkler ile birlikte Çınarcık'a gidip geldiklerini söyledi. Serbest bırakılan Ali Kemal Seyhan, Almanya'da bulunan ayrı yaşadığı eşinin yanına gitti.

POLİS KAZI İÇİN SAVCILIKTAN İZİN ALDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü soruşturmayı derinleştirirken, Ali Kemal Seyhan'ın yakınlarının ihbarını değerlendirerek, Rita Darı Winkler'i öldürüp gömmüş olabileceği yerleri kazmak için Gölcük Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alındı.

BODURM KATINDA KAZI YAPILDI

Ali Kemal Seyhan'ın, Halıdere'de akrabası M.B.'ye ait bağ evinin bahçesinde yapılan kazıda ceset bulunamayınca, Halıdere 2005 Sokak'ta bulunan Ali Kemal Seyhan'ın kayınbiraderi F.A.'ya ait apartmanın bodrum katına gelindi.

BOĞAZINDA BOĞULMA İZLERİ

Beton kazılınca içi beton dolu varil bulundu. Beton kırılınca Rita Darı Winkler'in cesedi ortaya çıktı. Rita Darı Winkler'in ellerinin önden iple bağlandığı ve boğazında boğulma izlerinin olduğu tespit edildi. Alman kadının cesedi bir bölümü açılan varille birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ali Kemal Seyhan'a öldürdüğü kadını bodrum katına gömmekte yardımcı olduğu ileri sürülen kardeşi Hüseyin Seyhan gözaltına alındı. Polisin, Ali Kemal Seyhan'ın yakalanması için Almanya ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

VARİLDEN KAN DAMLIYORDU

Dün yapılan çalışmalar sırasında betonu kıran işçiler arasında olan Muzaffer Dursun, "Ben kırıcı olarak gittim. Yaklaşık 1 metre yerin altında varili yan bir şekilde gömmüş. Varilin içine de beton atmışlar. Beton kırılıp varil çıkarıldı. Varilden kan damlıyordu" dedi.

KUAFÖR DÜKKANI İÇİN ORTAKLIK TEKLİF ETMİŞ

Adını vermek istemeyen Ali Kemal Seyhan'ın bir çocukluk arkadaşı ise şunları söyledi: "Ali Kemal yanıma gelip, bana Antalya da kuracağı kuaför dükkanı için ortaklık teklif etti. Ben de daha önceden 3 kez ortak iş yaptığım için herhangi biriyle ortaklık yapmayı düşünmüyordum. Kendisine de ortak olamayacağımızı, daha önce ortaklık yaptığım işlerde sorunlar yaşadığımı söyleyerek teklifini kabul etmedim."

KAZI ÇALIŞMALARINDAN ŞÜPHELENMİŞLER

Cesedin çıkarıldığı Birlik Apartmanı sakinlerinden Kadir Azmak, "Kazıdılar, varili çıkardılar kan akıyordu. Varilin çıkarıldığı dükkandaki çalışma ailemin dikkatini çekmiş, şüphelenmişler polisi aramışlar, fakat polis gelmemiş" iddiasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kemal Gölcük Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title