Haberler

Alman Polisi, Hitler Selamı Vereni Affetmedi

Güncelleme:

Almanya'da, Hitler selamı verirken Alman polisine yakalanan adam hakkında soruşturma başlatıldı.

Almanya'nın Saksonya eyaletindeki Freital'da Hitler selamı veren bir adamı Alman polisi affetmedi.

ÖZEL TİM POLİSİNE YAKALANDI

Kente mültecilerin alınmasını protesto için yürüyen Neo Naziler'i oturduğu yerden Hitler selamı ile selamlayan 57 yaşındaki bir emekli adam, dikkatli Alman polisine yakalandı.

Oldukça kibirli bir tavırla yandaşlarına Hitler selamı verirken arkadan gelen özel tim polisini görmeyen Andreas M. adlı adamı, Alman basını "Hitler selamı maymunu" olarak lanse etti. Eski Doğu Alman vatandaşlarından olan Andreas M., kendisini habersiz yakalayan polis tarafından kimlik bilgileri alınırken, hakkında soruşturma başlatılacağı bildirildi.

3 YILA KADAR HAPİS CEZASI

"Anayasaya aykırı organizasyonların işaretlerini kullanma" suçundan yargılanacak olan aşırı sağcı Alman, üç yıla kadar hapis cezası alabilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adolf Hitler Almanya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Nilbaşak:

Wayy be almanyada millet el kol hareketi yapip cezaevini boyluyo burdakiler kundaklamadiklari ew araba tir birakmiyolar masum gibi ortaliklarda geziniyolar pess

9
1
yanıtYanıtla
master of puppetsMobil-ANDROID:

burdada illa atatürk illa andımız istiklal marsı dayatması var bakında örnek alın gerzekler

1
3
yanıtYanıtla
Antep li:

Merkel kicini yirtiyor pkk ya karismayin,orantisiz guc kullanmayin diye türkiye ye uyarida bulunuyor.once git ulkene bak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title