Haberler

Alman Milletvekillerinden Sultanbeyli'ye Ziyaret

Almanya’da farklı partilerin milletvekilleri Sultanbeyli’deki mülteci çalışmalarını yerinde incelemek için ilçeyi ziyaret etti.

Almanya'da farklı partilerin milletvekilleri Sultanbeyli'deki mülteci çalışmalarını yerinde incelemek için ilçeyi ziyaret etti.

Sultanbeyli Belediyesinin uyguladığı mülteci politikaları dünyanın farklı ülkelerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Daha önce Hollywood yıldızı Lindsay Lohan'ın, Kanada Mülteci Bakanı Ahmed Hussen'in ve daha birçok yabancı kuruluşun ziyaret ettiği mülteciler toplum merkezi insan odaklı çalışarak mültecilere hizmet ediyor.

Almanya'dan gelen milletvekilleri de iki gün boyunca Sultanbeyli'de kalarak çalışmaları yakından takip etti. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'den çalışmalarla ilgili bilgiler alan Alman milletvekilleri, sağlık merkezinde incelemelerde bulundu. Eğitim faaliyetlerini de gözlemleyen vekiller eğitim politikaları, istihdam, barınma gibi konularda bilgi aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultanbeyli Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title