Haberler

Alman Kanalındaki Yarışmacıların Yarısı Türk

Almanlarn'ın popüler kanalı RTL'deki sevilen yarışmayı yine Türk kökenli ünlü sunucu Nazan Eckes sundu.

Almanlarn'ın popüler kanalı RTL'deki sevilen yarışmayı yine Türk kökenli ünlü sunucu Nazan Eckes sundu. Bu hafta Elif Bat¬man, Daniel Ceylan, Meltem Açıkgöz ve Yasemin Koçak sahneye çıkarak performanslarını sergiledi. Geçen hafta Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısını Türkçe söyleyerek ilgi çeken Elif, Batman yine göz doldurdu.

Yarışmada, 'Batman' olarak tanınan Elif Batman, 29 Kasım 1995'de Melle'de doğdu. 4 kardeşi bulunuyor. Halen lise 1'inci sınıf öğrencisi olan Elif Batman küçük kardeşi ve annesiyle birlikte yaşamını sürdürüyor. Diğer yarışmacı Meltem Açıkgöz, Saarlouis'te 10 Ekim 1989'da doğdu. Türk kökenli Açıkgöz, üç kız kardeşin en büyüğü. Bir lokantada çalışan Meltem Açıkgöz ailesiyle birlikte Dillingen'de yaşıyor. Hamburg'ta 16 Temmuz 1993'te Hamburg'ta dünyaya gelen Yasemin Koçak ise erkek kardeşi ve annesiyle birlikte Norderstedt'de yaşıyor. Diğer Türk kökenli aday Daniel Ceylan da 23 Mayıs 1985 tarihinde Almanya'nın Meschede kentinde dünyaya geldi, Dört kardeşi bulunan Ceylan, ailesi ile birlikte yaşamını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazan Eckes Tarkan Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title