Haberler

Alman Kadının Öldürülmesinin Bir Numaralı Şüphelisinin Erkek Kardeşi Gözaltına Alındı

Kendisinden haber alınamayan ve 34 gün sonra cesedi bulunan 39 yaşındaki Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'in öldürülmesiyle ilgili bir numaralı şüpheli A.K.S.'nin erkek kardeşi Hüseyin S.(42) gözaltına alındı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevkedildi.

CESET BULUNUNCA KATİL ZANLISI ALMANYA'DA HASTANEDEN KAÇMIŞ

Poliste ifade veren Hüseyin S.'nin cinayetle bir ilgisinin bulunmadığını, ölen kadını en son kaybolmadan 2 gün önce ağabeyinin yanında gördüğünü söylediği öğrenildi. Öte yandan Almanya'da bir hastanede kalp hastalığı tedavisi gören cinayet şüphelisi A.K.S.'nin, cesedin bulunmasıyla birlikte hastaneden kaçtığı öğrenildi. Talihsiz kadının bir bidon içine konularak üzerine beton dökülen cesedinin ise Adli Tıp Kurumunda incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

34 GÜN SONRA CESEDİ BULUNMUŞTU

İstanbul'da 34 gün önce Pendik'te kaldığı otelde eşyalarını geride bırakarak esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'le ilgili soruşturma yürütülüyordu. Olayla ilgili bilgisine başvurulan erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S., ise poliste verdiği ifadesinde genç kadının Çınarcık'tan ev almak istediğini bu nedenle oraya gittiklerini daha sonra İstanbul'a döndüğünü söylemişti. A.K.S., ifadesinin ardından kalp hastalığı için ameliyat olacağını söyleyerek Almanya'ya gitmişti.

İÇİNE BETON DÖKÜLEN SU BİDONUNDA KADIN CESEDİ BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yürütülen çalışmalarda polis öldürüldüğü düşünülen Alman Vatandaşı Rita Darı Winkler'in cesedini bulmak için dün Gölcük'te bazı yerlerde kazı çalışması yapmıştı. Bu yerlerden biri olan A.K.S.'nin kayınbiraderine ait dükkanda yapılan kazı çalışmaları sırasında betonun altına gömülen büyük bir su bidonu bulunmuştu. İçine beton döküldüğü tespit edilen bidonda yapılan incelemede bir kadın cesedi olduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine hiç bozulmadan dükkandan çıkarılan bidon incelenmek üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırılmıştı.

ALMANYA'DAKİ ŞÜPHELİNİN KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada polis olayla ilgili A.K.S.'nin kardeşi Hüseyin S.'yi Gölcük'te gözaltına aldı. Cesedi gömmeye yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin S.'nin yapılan sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde öldürülen Rita Darı Winkler'i en son olarak 8 Mart tarihinde gördüğünü söylediği öğrenildi. Şüpheli 'O gün ağabeyimin yanına gitmiştim. Yanında bir kadın vardı. Kim olduğunu sordum. Benimle tanıştırdı. O gün birlikte dolaştık, alışveriş merkezine giderek alışveriş yaptık. Daha sonra ben onlardan ayrıldım. Ertesi gün Çınarcık'a ağabeyimin yanına gittiğimde bu kez kadın yoktu. Birlikte çay içtik. Daha sonra kız kardeşim yanımıza geldi. Onunla birlikte İstanbul'a giderek dolaştık. Bir süre sonra geri döndük. Kadına ne oldu bilmiyorum. Cinayetle ya da gömülmesiyle ilgili bir bilgim yokö dediği belirtildi.

BİDON İÇİNDEKİ CESET ADLİ TIP TA İNCELENİYOR

Adli Tıp kurumunda su bidonu içindeki ceset üzerindeki inceleme çok yönlü sürüyor. Yapılan incelemede su bidonun dükkana boşken sokulduğu, içine kadın cesedinin konulduktan sonra beton ve kireç dökülerek kokunun engellenmeye çalışıldığı tespit edildi. Adli Tıp Kurumundaki incelemelerin tamamlanmasının ardından Rita Darı Winkler'in nasıl ve ne zaman öldürüldüğünün tespiti için çalışmalara başlanacağı öğrenildi.

ALMANYA'DAKİ ŞÜPHELİ HASTANEDEN KAÇMIŞ

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Hüseyin S. adliyeye sevkedildi. Öte yandan hastanede tedavi gören olayın bir numaralı şüphelisi A.K.S.'nin cesedin çıkmasıyla birlikte ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarcık İstanbul Almanya Pendik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title