Haberler

Alman Heyetten Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Almanya'nın Baden Württemberg eyaleti Başbakan Yardımcısı Nils Schmid'in de aralarında bulunduğu bir heyet Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaleti Başbakan Yardımcısı Nils Schmid'in de aralarında bulunduğu bir heyet Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Serdar Altuntuğ Alman heyeti, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ile birlikte belediye binası girişinde karşıladı.

Ziyarette konuklarına Kayseri hakkında bilgi veren Altuntuğ, Kayseri'nin önemli bir sanayi ve ticaret kenti olduğuna vurgu yaparak, "Ülkemizle ekonomik işbirliğini geliştirmek istiyorsanız, en uygun kente geldiniz" diye konuştu.

Nils Schmid de, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladı. Schmid ayrıca Özhaseki ve belediye yöneticilerini Baden-Württemberg eyaletine davet etti.

Altuntuğ ve Schmid, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title