Haberler

Alman Güzel: Her Kızın Hayalinde Kraliçe Olmak Yatar

Güncelleme:

Almanya'daki 'Miss Germany 2015' kraliçesi Ukrayna kökenli Olga Hoffmann, ünlü erkek dergisine konuşarak, "Her kızın hayalinde kraliçe olmak yatar." dedi.

Almanya'da 1927 yılından bu yana yapılan dünyanın en eski güzellik yarışmalarından biri olan güzellik yarışması 'Miss Germany 2015' kraliçesi Ukrayna kökenli Olga Hoffmann(24) piyasaya bu hafta çıkan ünlü erkek dergisine konuştu.

ALMANYA'NIN EN GÜZELİ SEÇİLMİŞTİ

Tıbbi yardım elemanı olarak çalışan Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Münster kentinden büyük finale çıkmayı başaran Olga Hoffmann, 28 Şubat 2015 Cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı 'Avrupa parkında' Almanya'nın en güzel kızı seçilmişti.

"HER KIZIN HAYALİNDE..."

Ünlü bir erkek dergisine konuşan yeni kraliçe Olga Hoffmann 86-61-90 beden ölçüleri, 1,78m. boy, mavi göz ve altın sarısı saç ve düzgün fiziğiyle artık Almanya'nın yeni yüzü olmaktan çok mutlu olduğunu ve bundan gurur duyduğunu, büyük keyif aldığını söyledi. Hoffmann: "Her kızın hayalinde kraliçe olmak, ülkenin en güzeli olmak yatar. Ben'de kraliçe seçilince Almanya'ya yeni bir yüz vermek istiyorum" dedi.

23 RAKİBİ ELEDİ

Büyük final için 5 bin 115 genç kızın yarıştığı ve ön elemelerde 24 finalistin podyuma çıktığı gece Olga Hoffmann 23 rakibini büyük farkla elemeyi başardı. İlk defa Almanya'nın tanınmış moda tasarımcısı Harald Glööckler tarafından dizayn edilen 10 bin Euro değerinde taçla kraliçe ilan edilen Olga Hoffmann Ukrayna'lı kızların sokağa çıkarken, alışverişe bile bakımlı giyindiklerini anlattı. Bir yıl boyunca Almanya'yı dünyanın dört bir yanında tanıtan kraliçe Olga Hoffmann'ın termin defterin şimdiden dolu olduğuna dikkat çekildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ren Vestfalya Münster Ukrayna Almanya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

AHMET FARUK:

valla türk kızları on basar

3
0
yanıtYanıtla
rafet el roman:

bu kız kesin mardinli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title