Haberler

Alman Gazetesi: IŞİD, Yolcu Uçağı Düşürebilir

Güncelleme:

Irak Şam İslam Devleti terör örgütünün, yolcu uçaklarını düşürebileceği iddia edildi.

Bild Am Sonntag gazetesinin, Almanya Federal Haber Alma Teşkilatı BND kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre, Kuzey Irak'taki IŞİD'in elinde yolcu uçağı düşürebilecek son derece modern hava savunma roketatarları bulunuyor.

AJANLAR UYARDI

Habere göre, Alman Federal Meclisi'nde yapılan gizli görüşmede BND ajanları bu konuda uyarıda bulundu. Gazete, uyarının gizli oturuma katılan bir Federal Milletvekili kanalıyla öğrenildiğini yazdı.

Söz konusu silahların Manpads tipi taşınılabilir ve omuza konularak ateşlenen roketatarlar olduğu açıklandı.

RUSLAR PLANLADI, BULGARİSTAN VEYA ÇİN'DE İMAL EDİLDİ

Rusların planladığı bu silahların Bulgaristan veya Çin'de imal edilmiş olduğu belirtildi. 1970'li yıllardan beri bilinen bu silahların, IŞİD teröristlerinin elinde son modellerinin bulunabileceği vurgulandı.

ÇOK AZ EĞİTİMLİ MİLİTANLAR DA KULLANABİLİR

Bu roketatarların çok az eğitimli militanlarca da kullanılabileceğine dikkat çekildi. Roketatarların Suriye ordusunun silah depolarından ele geçirildiği sanılıyor.

Avusturya Havayolları ve Katar Havayolları gibi birçok havayolu şirketi halen Kuzey Irak'a yolcu taşıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Almanya Irak Şam Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

GURBETCi:

BiZiM UCAGIMIZI FALAN DÜSÜRMEZLER KUYRUK ACISI OLANLAR DÜSÜNSÜN DURMADAN KARSISINDAKiLERE ASKERi DESTEK VERiRSENiZ ELBETTE BiR KARSILIGI OLUCAK

6
29
yanıtYanıtla
Asker:

umarım alman uçaklarını düşürürler.

29
6
yanıtYanıtla
Bedirxan:

Bu soysuz ne olduğu belirsiz çeteyi bir an önce ortadan kaldırmak lazım, bunların islamiyetle alakası yok, aksine bunlar islamiyetin yüzkarasıdır.

13
17
yanıtYanıtla
tezgah:

tüm dünyayı işite karşı kışkırtmak için tezgah kuruyorlar. . . kendileri düşürüp oyun oynamasınlar

24
2
yanıtYanıtla
almanlara dikkat:

Almanya bir taş ile on kuş nasıl vurururum derdinde. Şimdi böyle bir iddia ortaya atacak ve yarın Alman uçakları bir THY uçağını Suriye üzerinde düşürecek ve Işid yaptı denecek. Böylece THY itibarı zedelenip yeni havalimanı ile Türk Havacılık sektörünün önü kapatılırken Rus''ya da bundan sorumlu tutulup Rusya da yaptırımlar üç katına çıkarılacak. Türkiye uçağı düşürüldüğü için Işid ile savaşa girerken Suriye ve PKK da işin içine katılınca Alman borsası ve havayolları Bayram üzerine bayram yapacak. . Oldu canım, yedik biz de. Akıllı olun millet farkında mısınız Gezi olaylarından beri ülke içinde her gün ama her gün bir olay çıkarılıyor ve yatırımcıları Türkiyeden kaçması için her tür oyun oynuyor. Borsa demek bu ülkenin mal varlığı demektir, geleceği demektir, bütün şirketlerimiz demektir, ergen sürüsüne bilgi olsun diye bildireyim dedim.

15
6
yanıtYanıtla
ahmet:

almanlar taraf olmuş kurtuluşu yok artık

16
4
yanıtYanıtla
21:

ABD neden Türkiye ile PYD konusunda anlaşamıyorlar biliyor musunuz. almanlar türkleri dinlerken işidi kürtlere saldırtanın türkler olduğunu öğrenmişler. bu bilgiyi abd ile paylaştılar. dikkat edin peşmergelere en çok silah gönderen almanyadır.

16
2
yanıtYanıtla
Berf:

yorumlar almis basini gidiyor. isid kimdir. onu kim besliyor ? onu niye yarattilar. önce buna bakmak lazim. Yorumlarlan ülkelere leke sürülmez. Nerdeyse cogu ülke bunun icindedir. Her sey menfaat olmus. olan ölen insanlara oluyor. Halen müslüman hiristiyan davalari görülüyor. Ülkeler artik uzaydan yönetiliyor. bizimkiler bir köy yönetemiyor. siz halen isid müslümanmi onu tartisin. Insanca yasamak varken. fakat insanliktan nasibini alamamis o kadar cahil varki. hayirlisi bakalim nereye gidecek

13
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Özdemir:

Denize düşen yılana sarılırmış, İşit ten korkanlar da senaryo üretim güç toplamaya çalışıyorlar. Korkanlar da bahane uydurarak korkularıyla baş etmeye çalışıyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
insanoglu:

Yolcu ucagi degilde Kus düsürebilir

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title