Haberler

Alman Futbolunun Türk Güzeli Antalya'da

Güncelleme:

Almanya'da profesyonel futbol kariyerinin yanı sıra modellik yapan, televizyon dizilerinde rol alan 28 yaşındaki Filiz Koç, Kadın Futbol 1'inci Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile prensipte anlaştı. Koç, yeni takımıyla şampiyonluk kazanmayı, Türkiye'de kadın futbolun gelişimine katkı sağlamak istediğini söyledi.

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Almanya'da büyüyen, Galatasaraylı eski futbolcu Küçük Savaş'ın kızı Filiz Koç, 12 yaşında profesyonel futbol kariyerine başladı. 16 yaşında Türkiye Kadın A Milli Takımı'nın formasını giyen Filiz Koç, futbol kariyerinin yanı sıra modellik yapıp, televizyon dizileri ile şov programlarında yer aldı.

LAKABI "FUTBOLUN GÜZELİ"

Futbol ve modellikteki başarısıyla Almanya'da 'Futbolun Güzeli' olarak tanınan Filiz Koç, forma giydiği 2'nci Lig takımı Hannover Limner'den Antalya'ya transfer oluyor. Filiz Koç, Kadınlar Futbol 1'inci Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile prensipte anlaştı.

SERENAY'IN ESKİ TAKIMININ YENİ GÜZELİ

Oyuncu Serenay Aktaş'ın eski takımı 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesor'da lig şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen kulüp yöneticileri Filiz Koç ile Antalya'da bir araya geldi. Türkçe'yi az seviyede konuşabilen Filiz Koç, sempatik tavırlarıyla takım arkadaşlarının da beğenisini topladı. Yeşil sahada modellik ve futboldaki hünerlerini sergileyen Filiz Koç, kazanmayı sevdiğini, Antalya'ya şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldiğini söyledi.

'MODELLİK İSTİYORUM AMA ÖNCELİĞİM FUTBOL'

Almanya'da futbolculuğunun yanı sıra model olarak tanındığını vurgulayan Filiz Koç, kendisinin 'Futbol Güzeli' diye adlandırıldığını söyledi. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile başarılı olacağına inandığını belirten Filiz Koç, "Almanya'da 'Futbolun Güzeli' olarak tanınıyorum. Türkiye'de de kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak, gençlere, çocuklara iyi örnek olmak istiyorum. Futbolun yanı sıra modellik yapıp, televizyon dizileri ya da sinema filminde teklif gelirse oynamayı isterim ama önceliğim futbol olacak. Kazanmayı seviyorum, kazanmak için sahaya çıkacağım." diye konuştu.

MİLLİ FORMAYI GİYECEK

Türkiye Kadın Futbol A Milli Takımı'nın Erzurum'da yapacağı kampa katılacak Filiz Koç, Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmasında Hırvatistan maçında ay yıldızlı formayı giyecek. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Filiz Koç ile 3 hafta sonra düzenleyecekleri törenle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muratpaşa Filiz Koç Almanya Antalya Spor Haberler

500

Yorumlar (57)

KurdMobil-IOS:

Bu Türk'e dayamak Lazım

15
88
yanıtYanıtla
Random:

Türk''e benzemiyor ki

yanıt1
yanıt0
Asker:

Vucudu 20 suratı 50 yaşında

53
2
yanıtYanıtla
kadran:

sende işin bitene kadar 20lik yerlere bak

yanıt25
yanıt4
malcolmx:

kesin almayada yaşıyan alevilerdendir onlar her konuda tamamen avrupaya adapte olmuş durumdalar

24
20
yanıtYanıtla
MELISSA:

Zaten nezaman avrupa''ya gidiyorsun avrupa kutlurune adapte olmalisin. . Aleviler iyi yapiyorlar. .

yanıt13
yanıt3
alii:

aleviler neyi iyi yapıyor melisa anlamadım rica etsem söylermisin

yanıt0
yanıt1
Bismilli:

Aleviler daha çok kültüre yönelik alanlarda bulunurlar futbolahiç ilgi duymazlar helwki kızları

yanıt0
yanıt1
igrec adam:

Kürt kizlarina benziyo benzemesine namusu serefi bizi ilgilendirmez

2
31
yanıtYanıtla
ESSEK TERBÎYECÎSÎ:

Adin gibi igrencsin. Bu güzel bayan senin ailedeki kiizlardan biri degilmi ? Kizkardesine cok benziyor

yanıt10
yanıt1
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title