Haberler

Alman Çift Cinayetinde 2. Şüpheli de Tutuklandı

Güncelleme:

Alanya'da öldürülen Kerstin ve Peter Horvath çiftinin cinayet şüphelilerinin, siteye girerken ve çıkarken görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'ndeki Euro 5 Sitesi'nde kiraladıkları dairede öldürülen Kerstin ve Peter Horvath çiftinin cinayet şüphelileri, siteye girerken ve çıkarken görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından basına verilen görüntülerde, şüpheliler Tarkan Cengiz ve Murat Çelik'in, 11 Ağustos 2014 günü cinayetin işlendiği apartmana sitenin ön kapısından saat 14.40'ta giriş yaptığı görülüyor. Murat Çelik'in binaya girerken üzerinde siyah tişört, siyah şort, terlik ve güneş gözlüğü, Tarkan Cengiz'in üzerinde ise beyaz tişört, gri şort, terlik, güneş gözlüğü bulunuyor. Yine Tarkan Cengiz'in elinde taşıdığı poşet de görüntülerde yer alıyor.

İÇERDE 3 SAAT 8 DAKİKA Alman çiftin yaşadığı binanın dış kapısını, kırık olan camından elini sokarak açan Murat Çelik'in, ardından zile bastığının kaydedildiği görüntülerde, şüphelilerin içeri girdikten 3 saat 8 dakika sonra 17.32'de çıktığı görülüyor. Dışarı çıkarken yine güvenlik kamerasına yakalanan şüphelilerden Murat Çelik'in üzerinde Alman çifte ait olduğu belirlenen beyaz renkli kareli gömlek, kot pantolon, beyaz şapka, güneş gözlüğü ve evden çaldıkları dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve benzeri malzemelerin olduğu plaj çantası yer alıyor. Tarkan Cengiz'in ise üzerinde beyaz uzun kollu kazak, kot pantolon, beyaz renk şapka, güneş gözlüğü ve elindeki siyah poşetle binadan ayrıldığı görülüyor. Görüntülerde, şüphelilerin sitenin yan tarafındaki altgeçitten geçerek gözden kaybolduğu yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Çelik Mahmutlar Tarkan Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title