Haberler

Alman Basını: Türkiye, Barcelona Starı Arda'sız Başlıyor

Güncelleme:

Alman basını, A Milli takımın Rusya ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadrosuna alınmayan Arda Turan için, "Türkiye, Barcelona starı Arda'sız başlıyor." dedi.

Almanya'da Pazar günleri Bild am Sonntag adıyla yayın yapan Bild Gazetesi, Fatih Terim'in milli takıma davet etmediği Arda Turan'ı sayfalarına taşıdı.

"BARCELONA STARI ARDA'SIZ"

"Avrupa Şampiyonası'nda ki ıslıklamaların ardından Türkiye, Barcelona starı Arda'sız" başlığını kullanan Bild haberinde, Arda Turan'ın ilk olarak 2006 yılında milli formayla tanıştığını ve 94 defada milli formayı terlettiğini aktardı.

"EN BÜYÜK STARINDAN YOKSUN"

"Türkiye, en büyük starından yoksun başlıyor" ifadesine de yer veren gazete, Rusya ve Hırvatistan maçları için çağrılmayan Arda Turan, Avrupa Şampiyonası'nda takımın kaptanıydı şeklinde aktardı.

"ARDA NEDEN YOK?"

Avrupa Şampiyonası'nda beklenen futbolu ortaya koyamayan Arda Turan, kendi taraftarı tarafından ıslıklanmış ve aynı maçın ardından Terim, bu tepki bizim oyunumuzu etkiledi, takımı ben kurdum varsa eleştiri bana yapılmalı şeklinde hatırlatmalarda bulunan Bild, "Arda neden yok? Bunun için Terim henüz konuşmadı" diye yazdı.

Bild, son olarak ta Terim tarafından Almanya'dan Emre Mor, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu ve Çağlar Söyüncü'yü davet edildiği yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Arda Turan Barcelona Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title