Haberler

Alman Askerler Trabzon'da Sağlık Kontrolünden Geçecek

Güncelleme:

Afganistan'da görev yapan ve ülkelerine Trabzon üzerinden dönüş yapan Alman askerler, Trabzon'da sağlık kontrolünden geçerek ülkelerine dönecek.

Afganistan'da NATO gücü kapsamında görev yapan ve ülkelerine Trabzon üzerinden dönüş yapan Alman askerler, Trabzon'da kaldıkları süre içerisinde sağlık kontrolünden geçerek ülkelerine dönecek.

Afganistan'da bulunan askeri malzemelerin ülkelerine sevki için Trabzon'da bulunan Alman askeri birlikleri, tedavi hizmetleri için özel YıldızlıGüven Hastanesi ile sağlık hizmeti sözleşmesi imzaladı. Anlaşma Kurmay Albay Föhlich ve Dr. Juliane Bierman ile Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Aydın Aydın ve Genel Müdür Op.Dr. Yusuf Aşık tarafından imzalandı. Alman askeri birliklerinin doktoru Juliane Bierman, "Trabzon'un misafirperverliğine çok teşekkür ediyoruz ve ayrıca Yıldızlıgüven hastanesini ziyaretlerimizden heyet olarak çok etkilendik. Böyle donanımlı bir hastanede askerlerimizin güvende olacağını bilmek bizi mutlu ediyor" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title