Haberler

Alkollü Şahıs Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı... O Anlar Kamerada

Alkollü şahıs dehşet saçtı: 2 ölü, 2 yaralı... O anlar kamerada Manisa'nın Alaşehir ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs tabancasıyla 2 kişiyi öldürdü 2 kişiyi de yaraladıMANİSA - Manisa'nın Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen 47 yaşındaki H.Ç.

Alkollü şahıs dehşet saçtı: 2 ölü, 2 yaralı... O anlar kamerada

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs tabancasıyla 2 kişiyi öldürdü 2 kişiyi de yaraladı

MANİSA - Manisa'nın Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen 47 yaşındaki H.Ç. adeta dehşet saçtı. Gece saatlerinde H.Ç. cadde üzerinde 3 kişiyle tartışmasının ardından belindeki tabancayı çıkararak şahıslara kurşun yağdırdı. Olay yerinde bir kişi ölürken 2 kişi de yaralandı. Olay yerinden yaklaşık 600 metre ileride CHP lokali önünde oturan bir kişiyi de 4 el ateş ederek öldüren zanlı jandarma ekiplerine suç aletiyle birlikte teslim oldu.

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs gece saatlerinde adeta dehşet saçtı. 47 yaşındaki ve alkollü olduğu iddia edilen H.Ç. bu gece saat 01.30 sularında Atatürk Caddesi üzerinde, eczacı kalfası Soner Kavgalı (33), Mehmet Tokuç ve taksi şoförü Arif Sarı ile tartıştı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine H.Ç. belinden çıkardığı tabanca ile şahıslara kurşun yağdırdı. Vücudunun değişik yerlerinden 3 kurşun alan Soner Kavgalı olay yerinde yaşamını kaybederken Mehmet Tokuç ve Arif Sarı yaralandı. Daha sonra cadde boyunca yaya yürüyen H.Ç. yaklaşık 600 metre ileride bulunan CHP Lokali önünde oturan ve olaylardan habersiz üzüm tüccarı Mehmet Tunç'u da tabanca ile 4 kurşun sıkarak öldürdü.

Olayda ağır yaralanan Mehmet Tokuç Turgutlu Devlet Hastanesi, Arif Sarı ise Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zanlı H.Ç.'nin Kula'nın Çarıkballı Mahallesinde oturduğu öğrenildi.

İki kişinin ölümüne ve iki kişinin de ağır yaralanmasına neden olan H.Ç.'nin suç aletiyle birlikte Kula Jandarma karakoluna teslim olduğu öğrenildi.

(SC-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Arif Sarı Yeşilyurt Alaşehir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title