Haberler

Alkol Yüzünden Market Sahibini Öldürmüşler

İzmir'in Buca ilçesinde, marketten aldıkları biraya paraları yetmediği için market işletmecisi Seyithan Karakaya'yı bıçakla öldüren K.G., F.Ş. ve İ.A. yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan K.G. tutuklanırken F.Ş. ve İ.A. serbest bırakıldı.

Olay, Cumartesi saat 01.00 sıralarında, Çamlıkule mahallesinde meydana geldi. Askerden bir ay önce dönerek market işleten Seyithan Karakaya (22), işyerinden aldıkları ürünlerin parasını ödemeyen kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya başladı. Karakaya, kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırganlar kaçarken çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Karakaya'yı ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Karakaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PARALARI OLMAYINCA KAVGA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yapılan araştırma sonucu markette kavga çıkaran kişilerin K.G., F.Ş. ve İ.A. olduğu tespit edildi. Aynı gün polis, zanlıların saklandıkları yeri bulup baskın yaptı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülürken iddiaya göre zanlıların bira almak için paralarının olmadığı ve kavga çıktığı, arbede sırasında market sahibi Seyithan Karakaya'nın bıçaklandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan F.Ş. ve İ.A. serbest bırakılırken, K.G. da 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karakaya İzmir Buca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title