Haberler

"Alkol ve Sigara Bağımlılığı"na dikkat çekildi

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz ve meclis üyelerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısına öğle arası tatilini bilgilenerek değerlendirmek isteyen öğrenciler de katıldı.


Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Tabip Odası tarafından her hafta Perşembe günleri 12.00 – 13.00 saatleri arasında Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen sağlıkta bilgilendirme toplantıları "Sigara ve Alkol Bağımlılığı" konusuyla devam etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz ve meclis üyelerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısına öğle arası tatilini bilgilenerek değerlendirmek isteyen öğrenciler de katıldı.

Prof. Dr. Ömer Toksoy'un anlatımıyla gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Toksoy, alkol, sigara ve madde bağımlılığı tanımlarını katılımcılar için açarken bağımlılığın önüne geçilebilmesi için yapılması gerekenlerin yanı sıra bağımlı olmadan uzak durma yöntemlerini de katılımcılar ile paylaştı.

İnteraktif bir şekilde devam eden toplantı yaklaşık bir saat sürerken toplantı sonunda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğle arası olması nedeniyle sandviç-ayran ikramı yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi sağlıkta bilgilendirme toplantıları "Uzman Hekimler Süleymanpaşalılar ile buluşuyor" başlığı altında Yılmaz İçöz Sahnesi'nde şu şekilde devam edecek.

UZMAN HEKİMLER SÜLEYMANPAŞALILAR İLE BULUŞUYOR PROGRAMI

18 Şubat Perşembe 12.00-13.00: "Doğum Öncesi Ve Gebelik" - İl Halk Sağlığı Müdürlüğü
25 Şubat Perşembe 12.00-13.00: "Aile İçi İletişim" - Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Doğan
3 Mart Perşembe 12.00-13.00: "Ergenlik Çağındaki Çocuklara Yaklaşım" - Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Doğan
10 Mart Perşembe 12.00-13.00: "Çocuklarda Dikkat Dağınıklığı ve Hiperaktivite" - Psikolog Müge Başol
17 Mart Perşembe 12.00-13.00: "Obezite, Diyabet ve Sağlıklı Beslenme" - İl Halk Sağlığı Müdürlüğü
24 Mart Perşembe 12.00-13.00: "Sınav Kaygısıyla Baş Etmek ve Zaman Yönetimi" - Dr. Gökhan Gözde/Psikolog Müge Başol
31 Mart Perşembe 12.00-13.00: "Çocuklarda Sanal Bağımlılık, İnternet, Oyun ve Sosyal Medya" - Psikolog Müge Başol

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülferah Güral Mehmet Doğan Süleymanpaşa Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title