Haberler

Alkol Aldıkları Birahanede Kilitli Kaldılar

ANTALYA'da dört arkadaş kepenklerini kapatıp alkol aldıkları birahanenin kepenk motoru arızalanınca içerde mahsur kaldı.

ANTALYA'da dört arkadaş kepenklerini kapatıp alkol aldıkları birahanenin kepenk motoru arızalanınca içerde mahsur kaldı. Olay, Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi üzerindeki bir birahanede saat 04.00'te meydana geldi. Birahane sahibi Hüseyin Özmert ve üç arkadaşı, gece geç saatlerde kepenkleri kapatıp içerde alkol almaya başladı. Aşırı alkollü 4 arkadaş, sabaha karşı evlerine gitmek için çıkmak istedi. Özmert, kepenkleri kaldıran motorun arızalanması nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte içerde mahsur kaldı. İtfaiye ve polis ekiplerinden yardım isteyen Özmert'in imdadına yetişen ekipler, kepengi keserek çıkış için kapıyı bir miktar açtı. Aralıktan sürünerek çıkan Özmert ve arkadaşları aşırı alkolün etkisiyle yaşadıkları duruma gülerek "Alkol aldık, muhabbet güzeldi. Kepengin motoru bozuldu, çıkmak zor oldu" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title