Haberler

Aliyev, Şortunu Yıkarken Görüntülendi

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşiyle birlikte geldiği Bodrum'da bir ara şortunu yıkarken görüntülendi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev tatil için geldikleri Bodrum'da objektiflere yansıdı.

ÜÇ GÜN SONRA DENİZE GİRD İ

Aliyev, geniş güvenlik önlemleri altında geldiği Bodrum Milas Havaalanı'ndan 12 araçlık konvoy ve havadan helikopterle korunarak kalacağı otele geçti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve eşi, üç gün boyunca sahile inmedi. Dün ilk kez otelin iskelesinde güneşlenen İlham Aliyev, kısa süre de olsa denize girdi.

GENiŞ GÜVENLiK ÖNLEMLERi

İlham Aliyev denize gireceği sırada Sahil Güvenlik denizde, özel korumaları da iskelede önlem aldı. Mihriban Aliyev ise denize girmek yerine bütün gün kitap okuyup dinlenmeyi tercih etti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı'nın kısa bir deniz keyfinden sonra şortunu değiştirip kendisinin yıkadığı gözlemlendi.

İşte Aliyev'in o görüntüsü;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mihriban Aliyev İlham Aliyev Azerbaycan Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

ÇÇ:

BUDA KENDİ ÜLKESNİ SOYUYOR KATİLLER AKP BUNA KORUMA VERMİŞTİR 500 TANE YAZIK TÜRK HALKINA GARİBAN HALKA

21
33
yanıtYanıtla
NE VAR:

Ne var bunda, adam denize giriyor şortuyla, burada anormallik varsa bu adamın kendisinden habersiz resminin çekilmesidir,

32
3
yanıtYanıtla
antipkk:

Yikadigi sizin Dononuz mu? Size ne Yasak mi yani?

29
0
yanıtYanıtla
Sema:

Ben 20 yıldır bu ülkede yaşayan Azeri Turkuyum. Geldigimde herşey çok güzeldi hatta ben keşke Türkiye deki demokrasi bizde de olsa diyordum. Ben çocuklarım tarih dersinde Aliyevi değil Ataturku öğrenenler istedim. Maalesef bugün Türkiye demokrasiden coooook uzak. Acayip parçalanma var korkunç. Ulkeyi kuranlar bugün zulüm görüyor hapishaneler namuslu gazeteciler siyasilere dolmuş. Bildiginiz Aliyevin bile yapamadığını AKP yaptı.

11
18
yanıtYanıtla
Ali:

ya sen Azerbaycanli degilsin yada aklindan zorun var bir git DNA kontolu yaptir bence

yanıt12
yanıt4
AZERIYIM:

SENEMI QALDI DADAS BU PROBLEMLER . . . ALLAH SENE AGIL VERSIN

yanıt0
yanıt0
Azerbaycanli:

Biz turk degiliz. rusya sovyet fedarasyonuna bagliyiz. . Inanclarimizda farkli

4
23
yanıtYanıtla
Azeri:

sen agillisan da indi. guya soz danisdin. biz niye rusyaya bagliyiq?azerbaycanliyiq turkuk oguz turku. sukur Allaha muselmaniq. rusda ermenide kurdde farsda bizim dusmenimizdir.

yanıt17
yanıt2
AZERİTÜRKÜYÜZ:

Azerbaycanlı değil, sen Pkk lı sın, ortalığı karıştırmak, milleti birbirine düşürmek için yalan yanlış yazarak, Azeri ve Türk kardeşliğini sabote edeceksin, Salak buna ilkokul daki çocuklar bile inanmaz. . Sen ancak kendini kandırıyorsun. . .

yanıt5
yanıt0
serkann:

eee. . insan değilmi aliyev. . . atatürk gibi insan ötesi varlık olacak hali yok ya. . ::))))

11
12
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title