Haberler

Alışverişini Yerelden Yap, Ardahan Kazansın" Kampanyası

Ardahan'daki STK'lar "Alışverişini yerelden yap, Ardahan kazansın" kampanyası başlattı.

Ardahan'daki STK'lar "Alışverişini yerelden yap, Ardahan kazansın" kampanyası başlattı.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) düzenlenen programa merkez ve Göle ilçesindeki esnaf ve sanatkarlar odası başkanları katıldı.

Burada gazetecilere açıklamada bulunan ATSO Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'da son iki yılda 100'den fazla iş yeri ve iş adamın işini kapattığını söyledi.

Bunun bir sermaye göçü olduğunu ifade eden Demirci, buna bir dur demek için bir araya geldiklerini belirterek, şunları konuştu:

"Bugün bir kampanya başlattık. Yapacağımız alışverişi kendi, yani buranın esnafından yapılmasını isteyeceğiz, talep edeceğiz. Çünkü kaybeden biz oluyoruz. Vatandaşımıza 'alışverişini yerelden yap, hem sen kazan, hem de Ardahan kazansın' diyeceğiz. Gelin zorunlu olmadıkça kendi esnafımızda alış veriş yapalım. Kendi esnafımızı kalkındıralım. Kendi esnafımızda rekabeti arttıralım. Büyük kuruluşlarla, büyük şirketlerle başka türlü mücadele edemiyoruz. Çünkü Ardahan'ın gücü ve ekonomisi belli. Nüfus göçü veren Ardahan şimdi de sermaye göçü veriyor. Kimse kalmıyor" dedi.

Demirci, kampanyanın Ardahan merkez ve tüm ilçeleri kapsayan bir kampanya olacağın belirterek, yerli esnafın camlarına kampanya ile ilgili yazılar yazacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Çetin Demirci Ardahan Göle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title