Haberler

Alışveriş Yaptığı Dükkan Sahibi, Dünyaca Ünlü Starı Tanımadı

Mardin’de bulunan Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie’yi, alışveriş yaptığı dükkan sahibi tanımadı.

Mardin'de bulunan Hollywood yıldızı ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie'yi, alışveriş yaptığı dükkan sahibi tanımadı.

Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Mardin'de sokakları gezerek alışveriş yaptı. Hasan Özcan'ın işletmesini yaptığı dükkana giren Jolie burada 300 dolarlık hediyelik eşya aldı. İş yeri işletmecisi Özcan Angelina Jolie'ye yaptığı alışverişi şöyle anlattı:

"Şahmeranlardan bir tane hediye ettim kendisine. Angelina Jolie'nin daha önce sadece adını duymuştum, kendisini tanımıyordum. Hiç görmemiştim. Yaklaşık 300 dolarlık alışveriş yaptı. Ben onun çocuğuna eşya hediye ettim parasını almadım. Kendisi 10 gün işlemesini yaptığımız bir sürahi satın aldı. Kendisine sürahiyi anlatım. sürahinin üstünde Osmanlı tuğrası, Süryani motiflerini ve Mardin'deki taşlardan oluşan motiflerin olduğunu anlattım. Jolie bu durumdan çok memnun oldu. Sonra ona şahmeranı anlatım, 4 bin yıllık tarihi olduğunu anlattım. Kendisi eşyalara bakarak ne olduklarını sordu. Ben de anlatım kendisine ve bir kehribar tespih ve şahmeranı hediye ettim. Küçük çocuğu vardı, kendisiyle beraber ona hediye ettim. Onunla beraber rehber vardı tercüman aracılığı ile anlaştık" dedi.

Esnaf Ümit Çoban ise "Angelina Jolie bizden bir tane sürme, ayna ve küpe, eşine de bir yüzük aldı" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Birleşmiş Milletler Angelina Jolie Hollywood Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title