Haberler

Alışveriş Panayırları Bekirdere Sürüyor

İzmit Belediyesi’nin esnaflara destek için bir süre önce başlattığı panayır günleri Bekirdere Üçyol mevkiinde de gerçekleştiriliyor.

İzmit Belediyesi'nin esnaflara destek için bir süre önce başlattığı panayır günleri Bekirdere Üçyol mevkiinde de gerçekleştiriliyor.

Alışveriş Çarşıdan Yapılır sloganıyla başlatılan ve bir hafta sürecek panayırın açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katıldığı törenle başladı. Mehteran eşliğinde başlayan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği panayır günlerine Başkan Doğan'ın yanı sıra Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Murat Altun, İKM Başkanı Ahmet Emre Aydın, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgüt temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan panayır günlerinin açılışında konuşan Başkan Doğan, "Şehrimizde ticari hayatın daha da hareketlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün gayemiz yine mahalle bakkalımızın yaşaması, yine mahalle berberimizin yaşaması, şehrimizdin merkezindeki yıllardır atadan, deden, babadan beri görmeye alıştığımız mağazaların, dükkanların yaşamasıdır" dedi.

Bekirpaşa bölgesinde gerek Büyükşehir gerekse İzmit Belediyesi olarak önemli işler yaptıklarını söyleyen Başkan Doğan, "Artık Bekirdere varoş değil. Burası şehirle bütünleşmiş, hatta bazı alanlarda şehir merkezinden daha da ileri gitmiş bir bölgemiz. Cephanelik'te, günde 20-30 bin kişinin geleceği hastane inşaatı da hızla devam ediyor. Cephanelik, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'yle, mesire alanıyla, hastanesiyle çok daha farklı hale geliyor. Cephanelik bu bölgenin lokomotifidir. Orada hastane açıldığında 4 bin civarında insan çalışacak. Hastanede bu bölgenin insanları istihdam edilecek. Bekirdere ve Mehmet Ali Paşa'daki gençlik merkezlerinin inşaatına da yakında başlayacağız. Panayır, hayırlı helal olsun, bereketli kazançlar getirsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından pişmaniye çekimiyle panayırın başlangıcı yapıldı. Açılışın ardından Başkan Doğan, bölgedeki esnafları ziyaret ederek bol kazançlar dileğinde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Üçyol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title