Haberler

'Alişan'ı Affet Abi'

İbrahim Tatlıses ile Polemik Yaşayan Alişan'ın Yapımcısı Erol Köse, İkili Arasındaki Buzları Eritmek İçin 'İbo Şov'un Setine Gitti

İBRAHİM TATLISES İLE POLEMİK YAŞAYAN ALİŞAN'IN YAPIMCISI EROL KÖSE, İKİLİ ARASINDAKİ BUZLARI ERİTMEK İÇİN 'İBO ŞOV'UN SETİNE GİTTİ

Tatlıses'e 'Alişan gelip elini öpsün' diyerek zeytin dalı uzatan Köse, İbo'dan 'olmaz' yanıtını aldı.

'Artık İbrahim Tatlıses'in veliahtı değilim' şeklindeki açıklamasıyla gündem yaratan ünlü şarkıcı Alişan'ın yapımcısı Erol Köse, önceki gün 'İbo Şov' programının çekimlerinin yapıldığı stüdyoya giderek Tatlıses'in gönlünü almaya çalıştı. Önce Köse ile görüşmemek için direnen Tatlıses, çekimler öncesinde kuliste ünlü yapımcı ile kısa süreli bir konuşma yaptı.

'Urfalı Sevmiş' adlı şarkıyı albümlerine alabilmek için uzun süre birbirleriyle rekabet eden Alişan ile Tatlıses'in barışması gerektiğini düşünen Köse; Tatlıses'e, 'Alişan programına gelip elini öpsün. Sen büyüksün. Bizi affedersin' dedi. Ancak İbo bu barış çağrısını 'Kesinlikle olmaz' diyerek reddetti. Arabulucuk çabaları sonuçsuz kalan Köse, program başlamadan stüdyodan ayrıldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title