Haberler

Alişan Hıçkıra Hıçkıra Ağladı!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, babam dediği rahmetli Hilmi Topaloğlu ile ilgili hazırlanan VTR'yi izlerken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Her Şey Dahil' programında duygusal anlar yaşandı. Programın sunucularından olan Alişan, babam dediği rahmetli Hilmi Topaloğlu ile ilgili hazırlanan VTR'yi izlerken gözyaşlarını tutamadı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Topaloğlu'nun hasta yatağındaki görüntüleri ile Alişan'ın açıklamalarından oluşan VTR izleyenleri de duygulandırdı. Görüntüler ardından konuşan Alişan, "Benim şöhret olmam benim albüm yapmam ve bu işte para kazanmam hepsi onun sayesinde. Allah O'ndan razı olsun. Ateş düştüğü yeri yakar diyorlar ya, unutuluyor. Çünkü nankör bir iş yapıyoruz. İsterdim ki; şu andaki albümümü de görsün." dedi. Topaloğlu ile ilgili bir anısında anlatan Alişan, konuşmakta zorlandı. Ardından programa Toplaoğlu'nun giymeyi en çok sevdiği ceketi getirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (29)

mehmet:

Ne salak program, tamam üzülürsün, git başka yerde üzül, program zaten boş birde bununla prim yapmıyorlamı. . . . Yahu ne acaip milletiz biz, izlerken harcadığınız zamana elektiriğe yazık be. . .

21
0
yanıtYanıtla
umutMobil-ANDROID:

birak bu timsah goz yaslarini yemezler oglummmm.....

15
5
yanıtYanıtla
UNUTULDU YAA:

HİÇ SEVMEM BU OĞLANI. . .

19
1
yanıtYanıtla
anonimmobilWeb@haberler.com:

Sacma sapan yorumlar ey allahim yaa... duygulandi eskiye giti agladi ne var bunda sanatcilar robotmu gerizekalilar

11
8
yanıtYanıtla
gül:

o kadar çok ağlanacak mesele varken bunamı ağladı. anlamadım o zaman niye yaşıyorki. . . .

17
2
yanıtYanıtla
zeynep:

tesadüfen denk geldim tv de gördüklerim duyduklarım bir kaç dakika da olsa tiksindiriciydi insanları kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz çok komiksiniz çağla hele sana ne demeli bir de teselli ediyordun bozacının şahidi şıracı. . . .

16
3
yanıtYanıtla
aslısena:

zeynep izleme ben izlemiyorum boşa geçen zamana yazık

yanıt0
yanıt0
vatandas:

hayatiniz hep duygu somurusu yalakalik para eski turkiye yok. artik akillanin boyle kitle topliyamasiniz.

16
2
yanıtYanıtla
alper80:

duygu sömürüsü reklam reyting başka hiç bir şey değil kaç sene önce ölmüş adamı resmen kullandılar yazıklar olsun. Programdan çıktıktan sonraki halini merak ediyorum ve bu gece hangi eğlence mekanına gideceğini.

14
4
yanıtYanıtla
arif keserMobil-ANDROID:

olum hep kadın gibi ağlin

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title