Haberler

Alişan'dan Hakan Akkaya'ya Tepki: Bir Delikanlıya Yakışmaz

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu 'Her Şey Dahil' programının bugünkü konukları 'Bugün Yıldız Benim' yarışmasının jürileri Songül Karlı, Hakan Akkaya, Mert Ekren ve Özge Ulusoy'du. Programda Alişan ile Hakan Akkaya arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Songül Karlı Hakan Akkaya Alişan Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (11)

kum saatimobilWeb@haberler.com:

Alisandaorda erkeklik satmasin gecenlerde stipriz yaptigini ne cabuk unutmus kadin programi suna suna erkekligini unuttu

5
33
yanıtYanıtla
gulMobil-ANDROID:

hakan o elbiselerin ustune esap yada şal taksa tam simdi ki kapali kadinlar gibi olur

29
5
yanıtYanıtla
by mimoMobil-ANDROID:

ikiside birbirinden beter

12
3
yanıtYanıtla
)Mobil-ANDROID:

evet doğru.delikanlıya yakışmaz.ama bunu bi bayana söylememek lazım alişan

10
1
yanıtYanıtla
murat yilmazmobilWeb@haberler.com:

Ben şahsen onu izlediğimde deli oluyorum utanıyorum böyle erkek mi olur helal alisana

6
1
yanıtYanıtla
yilmazmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar, modernleşmek güzel. Ama bir bakalım şunların giyim tarzina Türklük ile erkeklikle hic ozdesiyor mu Yakinda etek giyip medyada bu zaat lari gündeme getirerek meşhur edecek. isimlerini duydugum anda içim aktariliyor bu tiplerin ve programların.

6
0
yanıtYanıtla
muratsamobilWeb@haberler.com:

Bu hakan hanım niye bu kadar secici bnce ugrasmasin aksine dibe gidiyor .. Alisanda tam yerinde kpnusmus aferin..

6
0
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

O KADAR ÁDISÌNKI LAÑ TERBIÙESIZLER GENCLI SIZ MAH ÈDIYONUZ .HUKUMETTE DIYANÈTTE SIZI SEYREDIYOR

5
1
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Memleketin delikanlıları programda buluşmuş biraz yumuşak delikanlılar İncitmeyelim

5
1
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

VAY SOGULUM VAY NE YERLERE DÙSTUN BE UZULUYORUM INAN KI SANA

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title