Haberler

Alınandaki En İyi 10 otomobil Detroit'te Podyuma Çıktı

Güncelleme:

Detroit'te düzenlenen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda alanında en iyi 10 otomobil de sergilendi.

Her yıl ocak ayında otomotivin anavatanı olan Detroit'te düzenlenen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nın (NAIAS) 27'ncisi geçtiğimiz hafta kapılarını açtı. 24 Ocak tarihine kadar ziyaret edilecek fuarın en beğenilen 10 otomobilini sizin için derledik.

Fuarın en beğenileni

Lexus LC 500

Detroit fuarının tartışmasız en beğenilen otomobili Toyota'nın lüks markası Lexus'un sergilediği LC 500 modeli oldu. Zaten model tanıtımının ardından ilk ödüllerini kazandı. Fuarın en çok dikkat çeken tasarımlarına verilen EyesOn Design ödülü, Lsahip ve teknolojik özellikleriyle de öne çıkan LC 500'e verildi.

Fuarınen elektrikli miniği

Chevrolet Bolt

Birçok üreticinin yeni otomobillerini sergilediği Detroit Otomobil Fuarı'nda Chevrolet de menzili artırılmış elektrikli modeli yeni Bolt'u tanıttı. Pili tam olarak şarj edildiğinde 320 kilometrelik bir menzile sahip olan Bolt, hızlı şarjla 60 dakikada pilinin yüzde 80'ini doldurabiliyor.

Fuarın en iyi 2 tasarımı

Buick Avista Concept

Uzun süredir hakkında haber alamadığımız Buick, kendisini Detroit Otomobil Fuarı'nda hatırlattı. ABD'li üreticinin fuarda sergilediği Avista modeli, çift turbo beslemeli V6 motora sahip. 400 beygir gücündeki motor bloğu 8 ileri otomatik şanzımanla destekleniyor.

Fuarın en iyi geri dönüşü

Chrysler Pacifica

Pacifica, Chrysler'in daha önceden Grand Voyager ve Town&Country isimleriyle büyük başarı sağlayan MPV (Minivan) modelinin yeni nesli. Model, SUV'larin Minivan satışlarına darbe vurmaya devam ettiği bir dönemde yeni yüzüyle pazarda şansını deneyecek.

Acura Precision Concept

Honda'nın lüks markası Avura, 'gelecekte üretilecek olan modellerinin tasarım açısından yönünü gösteren' yeni konsept otomobili Precision Concept'i Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Araç 'Diamond Pentagon' (Elmas Beşgen) ızgarası ile dikkat büyük beğeni topladı.

Fuarın en iddialısı

Genesis G90

Honda'nın Acura, Toyota'nın Lexus ve Nissan'ın Infiniti markalarından sonra Koreli Hyundai de Genesis markası ile lüks pazarına güçlü bir giriş yaptı. Genesis'in ilk modeli Güney Kore'de EQ900, dünyanın geri kalanında ise G90 ismiyle anılacak.

Fuarın en vazgeçmeyeni

Honda Ridgelin

Amerikalıların hakim olduğu pick-up sınıfında 'Ben de varım' diyen Honda, yeniden tasarladığı Ridgeline ile iddialı geliyor. ABD'de bir önceki nesli satış olarak başarılı olamayan Ridgeline'nin yenisi

yine Amerika'da tasarlandı, geliştirildi ve üretildi. 3.5 litrelik doğrudan enjeksiyonlu V6 motora sahip araçta bu motor yeni 9 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor.

Fuarın en gerçek konsepti

Kia Telluride

KIA'nın teknoloji, konfor ve gücü buluşturan konsept SUV'u Telluride, Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. Satışa hazır gibi duran 7 koltuklu lüks SUV; panoramik tavanı, 90 derece açıyla açılabilen kapıları ve geniş iç hacmiyle fuarın gözdelerinden biri olmayı başardı. Sorento'dan daha uzun, daha geniş ve daha yüksek olan Telluride yatırılabilen orta koltuklar dikkat çekiyor.

Fuarın en savaşcısı

Nissan Titan Warrior

Nissan, Detroit'te Ford F-150 ve Ram 1500 ile savaşması için geliştirdiği Titan Warrior'ı tanıttı. Tam bir savaşçı görünümüne sahip olan model tasarımda kullanılan keskin hatlar ile çok daha güçlü ve kaslı bir görüntüye sahip.










Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Detroit Lexus Honda Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

türkiye:

türkiye dünyanın en büyük ekonomik gücü olacak

3
4
yanıtYanıtla
hyundai i20:

altın direksiyon alan yılın otomobili seçilen hyundai i20 arabamdan çok memnunum teşekkürler hyundai

3
0
yanıtYanıtla
??:

Bu arabalar Türkiye de yok. Neden? Bilen var mı?

1
1
yanıtYanıtla
:

Olsa alacan mı sanki

yanıt4
yanıt0
bilo:

alanındaki, ama hata çok komik

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title