Haberler

Alın Yazım Filmi Seyircisiyle Buluştu

Güncelleme:

Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı Alın Yazım filmi seyircisiyle buluştu.

İş ortağı olan Feyzi ile Kadir'in yolları yıllar sonra ayrılır. Bir soygun olayına karışan Feyzi, mahalleden taşınmak zorunda kalır. Kadir ise mütevazi hayatını sürdürmeye devam eder. İki arkadaşın yollarının ayrılması en çok çocuklarını üzer. Feyzi'nin kızı Hülya ile Kadir'in oğlu Ahmet, her şeye rağmen görüşmeye devam eder. Hatta gençlerin arkadaşlığı zamanla aşka dönüşür. Ancak Hülya'nın babası bu ilişkiye karşıdır. Feyzi Bey, Hülya'yı zengin ortağıyla evlendirmeyi istemektedir. Hülya ise mutsuz hayatının tek rengi olan aşkından kolay vazgeçmeyecektir.

Yönetmen: Orhan Elmas

Senaryo: Orhan Elmas

Oyuncular: Kadir Savun, Nuri Alço, Erol Taş, Salih Kırmızı, Hülya Avşar

Filmin Türü: Drama, Romantik

Orijinal Adı: Alın Yazım

Yapımcı Firma: Er Film

Yapım Yılı: 1986

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 75 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Hülya Avşar Kadir Savun Orhan Elmas Alın Yazım Sinema Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title