Haberler

Alıcık, Lokantacılar ve Kasaplar Odası Ofisinin Açılışına Katıldı

Lokantacılar ve Kasaplar Odası Ofisi düzenlenen tören ile açılarak hizmete girdi.

Lokantacılar ve Kasaplar Odası Ofisi düzenlenen tören ile açılarak hizmete girdi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile aynı binada yer alan ofisin açılışı kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ofisinin üst katında gerçekleştirilen Lokantacılar ve Kasaplar Odası Ofisi açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Birlik Başkanı, Oda Başkanları MHP Aydın Milletvekili Adayları Deniz Depboylu, Hilmi Bolatoğlu, MHP ilçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti ilçe Başkanı İmran Acar ve yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ali Çankır ve Yönetim kurulu üyeleri ile Aydın ve Nazilli'den çok sayıda Oda Başkanı katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Lokantacılar ve Kasaplar odasının Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilerken önümüzdeki günlerde harekete geçirilecek olan Gıdı Gıdı treninin müjdesini verdi. Üniversite ve organize sanayi bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek seçim sürecinde tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarına seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Lokantacılar ve Kasaplar odası Başkanı Mahmut Aslan Yeni hizmet ofisi ile üyelerine daha iyi hizmet sunmak için çalışacaklarını belirtti. Başkan Aslan Lokantacılar ve Kasaplar Odasının 7 ayrı meslek gurubunun birleşiminden oluştuklarını, 320 üyesinin bulunduğunu ve 1500'e yakın nüfusu ile büyük bir aile olduklarını hatırlatarak "Bu aile bireyleri ile ve etkili meslek gurubu yetkilileri ile bir araya gelebileceğimiz toplantı yapabileceğimiz ortak bir alanımız yok idi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası ofisinin üst katında tadilat ve tamirini yaptırdığımız bu yeni ofisimiz ile artık bir araya gelebileceğiz, toplantılarımızı gönül rahatlığı ile yapabileceğiz. Bu ofisin yapımında katkılarından ve desteklerinden dolayı öncelikle Nazilli Belediye Başkanım Haluk Alıcık'a ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanım Dursun Öztunç'a kendim ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile MHP Aydın Milletvekili Adayları Deniz Depboylu, Hilmi Bolatoğlu, MHP ilçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti ilçe Başkanı İmran Acar, CHP İlçe Başkanı Ali Çankır ve oda Başkanı Mahmut Aslan hayırlı olsun diyerek açılış kurdelesini birlikte kestiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Depboylu Haluk Alıcık Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title