Haberler

Alibaba, Halka Açıldığı Gün Wall Street'te Yüzde 38 Değerlendi

Güncelleme:

Çinli e-ticaret devi Alibaba Group'un halka arzdan sonra hisseleri ilk gününde oldukça dalgalı bir seyir izledi. Günü yüzde 38 değerlenmeyle kapattı.

Çinli e-ticaret devi Alibaba, BABA sembolüyle New York Borsası'nda işleme açıldı.

Hisse açılır açılmaz 68 dolardan 92 doların hemen üzerine fırladı. Gün boyunca dalgalı bir seyir izleyen hisse, yüzde 50'ye yakın değerlendikten sonra kısa bir süreliğine 90 doların altına geriledi.

YÜZDE 38 DEĞERLENDİ

Hisse gün sonunda yüzde 38 değerlenerek, 90 doların üzerinde kapandı. Hissenin işlemlere açıldığı ilk 15 dakikada 127 milyon hisse el değiştirdi. Finansal danışmanlık şirketi AlphaOne Capital Partners'ın idari direktörlerinden Dan Niles, "Bu seviyede hisse oldukça değerli.

ŞİRKETİN BÜYÜKLÜĞÜ İKİ KATINA ÇIKACAK

Beş yıllık süreci değerlendirdiğinizde, şirketin büyüklüğünü iki katına çıkarma potansiyeli çok net ve böylece hisse de değerlenecek" dedi. Alibaba, halka arzında 22 milyar dolar topladı ve şimdiden dünyanın en değerli şirketleri arasında girdi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Wall Street New York Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (3)

veli:

bıst tede bir baba lazım o zaman. . . .

2
0
yanıtYanıtla
türk:

dua etsin türklere

1
0
yanıtYanıtla
Mustafa Durmaz:

Bu daha başlangıç daha neler gelecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title