Haberler

Aliağa ve Bursa Doğalgaz Santralleri Satışa Çıkarıldı

Güncelleme:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

RESMEN İLAN EDİLDİ

ÖİB'in Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre, Elektrik Üretim A.Ş.'ye (EÜAŞ) ait Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar "varlık satışı" yöntemiyle ihale edilecek. Santral ihalesine katılım için 10 milyon dolar geçici teminat tutarı belirlendi.

İHALELER 1 VE 15 EKİM'DE

Elektrik Üretim A.Ş.'ye (EÜAŞ) ait Bursa Doğalgaz Santrali ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar "varlık satışı" yöntemiyle ihale edilecek. Santral ihalesine katılım için 15 milyon dolar geçici teminat tutarı belirlendi.

İhale sürecinde önyeterlilik ve son teklif verme tarihi Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için 1 Ekim, Bursa Doğalgaz Santrali 15 Ekim olarak belirlendi.

İhalelere yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecekler. Gerçek kişiler ve özel yatırım fonları, en az bir tüzel kişinin bulunduğu ortak girişim grubunda üye olarak yer alabilecekler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aliağa Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

santex:

türkiyede yap islet modeline tesvik cok az tabiki satilmali devlete kambur yük

7
22
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

KEŞKE 13 SENEDİR SATTIKLARINIZ İÇİNDE BİR ÇİVİ FABRİKASI DA SİZ YAPIP SATSAYDINIZ. . . DİYELİMKİ SİZDEN ÖNCEKİ HÜKÜMETLER HİÇ BİR ŞEY YAPMADI, SATTIKLARINIZI KİM YAPTI, VE ONLAR HİÇ BİR ŞEY SATMADI. . . .

25
2
yanıtYanıtla
Tek Türkiye Mobil-ANDROID:

sata sata birşey birakmadiniz, turkiyeyide satacak bu akpkk zihniyeti,

23
3
yanıtYanıtla
AVD:

SARAYI DA SATALIM. . . .

18
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Bu hükümet hala kendilerini iktidar sanıyor. Cari açıklarını kapatma bahanesi ile öldü fiyatla yandaşlara devletin tesisleri hibe ediliyor.

15
6
yanıtYanıtla
vatandaş ali:

Satın babanızın malı ya satın, bursa santerallerini Erbakan Hoca kurdu AKP satıyor. Zaten hoca bunlara hakkını helal etmemişti.

18
2
yanıtYanıtla
akp:

bütün memleketi satiniz be

15
5
yanıtYanıtla
Berlin:

Satin ben olsam Türkiyeyi de satarim bu Millet hak ediyor zaten satmadiginiz bir sey kalmadi Elektrikten tutun Telekomisyona kadar satiniz ulan yarin bir savas olsa hersey yabancilarin elinde Türkiye ne halt yiyeceksiniz bakalim Türkiyenin icine okudunuz sata sata bir hal oldunuz tabi mefat var satinki Paralari götürün ulan bunlar Vatan haini baska da denecekbir sey yok. . . . . . . . . . . . . . .

18
1
yanıtYanıtla
Ssb:

Onlar konuşur akepe satar!

16
2
yanıtYanıtla
cemdemir:

Sat bakalim sat bitince dedeminkiler var

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title