Haberler

Aliağa'da Şehitler İçin Hayır Yemeği

İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Uzunhasanlar mahallesinde, geleneksek olarak düzenlenen hayır yemeği yaklaşık bin kişinin katılımıyla bu yıl şehitler için yapıldı.

İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Uzunhasanlar mahallesinde, geleneksek olarak düzenlenen hayır yemeği yaklaşık bin kişinin katılımıyla bu yıl şehitler için yapıldı.

Aliağa ilçesine bağlı Uzunhasanlar mahallesinde, bu yıl ikincisi düzenlenen köy hayır yemeği yapıldı. Şehitler için düzenlenen programda, yaklaşık bin kişiye pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Etkinlikte, ilçe müftülüğüne bağlı görevliler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi. Mahalle muhtarı Erdoğan Havlut, "Geçen yıl başladık köy hayrı düzenlemeye. Bu yıl ikincisini yapıyoruz. Şehit olan polislerimiz ve kahraman Mehmetçiğimizin ruhuna ve köyümüzün hayrına mevlit okutup dua yaptırdık. Allah yaptığımız ve yapacağımız hayırları kabul etsin. Şehit olan polis ve askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine de başsağlığı dileriz. Bu sene hayır yemeğine katılımın fazla olması bizleri mutlu etti. Hayrımıza katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Programa, Aliağa Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler, CHP ilçe Başkanı Özcan Durmaz, MHP ilçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa İzmir Yerel Haberler

title