Haberler

Aliağa'da Öğrencilere İş Güvenliği Paneli

Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde, mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda doğru davranış modelleri geliştirmeleri amacıyla iş güvenliği paneli düzenlendi.

Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde, mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda doğru davranış modelleri geliştirmeleri amacıyla iş güvenliği paneli düzenlendi.

Mesleki ve teknik okullarda öğrenim gören öğrencilerin çalışma hayatına atılmadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda doğru davranış modelleri geliştirmeleri amacıyla iş güvenliği paneli düzenlendi. Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa Dr. Doğan Seyfettin Aldağ'ın yanı sıra Dokuz Eylül Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. M. Kemal Özfırat, Maden Mühendisi Raif Karvan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Adnan Sağlam konuşmacı olarak katıldı.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük ilgiyle takip edilen panelde, konuşmacılar iş kazalarının genellikle kişilerin kendine duyduğu güven sonucu oluştuğunu, iş kazalarından korunmak tedbirin çok önemli olduğunu söyledi. Koruyucu önlemleri geliştirmek, iş kazalarını azaltmak, iş güvenliği bilincini yaymak konularının ele alındığı konferans yaklaşık 2 saat sürdü. Panel sonunda konuşmacılar öğrencilerin sorularını cevapladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title