Haberler

Aliağa'da Mayıs Ayının İlk Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Başkanlıktan gelen önergeler tek tek oylanırken bazı maddeler İmar komisyonuna bazıları ise plan bütçe komisyonuna sevk edildi. Bu kapsamda 1, 2, 4 ve 5. maddeler imar komisyonuna sevk edildi. 9. madde oy birliği ile kabul edilirken 6. madde plan bütçe komisyonuna gönderildi.

KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ KOMİSYONU BELİRLENDİ

Aliağa Belediyesi Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyelerinin belirlenmesi hususunu içeren 3. madde açık oylama usulü ile gerçekleştirilirken; Emriye Erdoğan, Şükrü Çakmak, Erol Mete, Fatma Bayar ve Ulviye Öztürk bir yıllığına komisyon üyeliğine seçildi.

BORÇLANMA REDDEDİLDİ

Belediye borçlarının ödenebilmesi ve hizmetlerin aksamaması için 30 milyon TL borçlanma yetkisi verilmesi hususunun görüşüldüğü 7'inci madde ile, 1. dereceli yapı kontrol müdürü, 1. dereceli ruhsat ve denetim müdürü, 1. dereceli bir uzman, 6. dereceli iki mühendis, 7. dereceli üç tekniker, 8. dereceli iki tekniker, 8. dereceli yedi memur, 7. dereceli dört memur, 6. dereceli beş memur, 5. dereceli altı memur kadrolarının ihdas edilmesi ve müdürlüklerin teşkilinin sağlanması hususunun görüşüldüğü 8'inci madde oy çoğunluğu ile reddedildi.

KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesinin ardından komisyondan gelen raporların oylanmasına geçildi. Komisyondan gelen 1-15 arası raporlar komisyondan geldiği gibi kabul edildi. Komisyondan gelen 16. madde oy çoğunluğu ile kabul edilirken 17. madde ise komisyondan geldiği şekli ile komisyona tekrar sevk edildi. Gündem dışı önerge olarak meclise sunulan Aliağa Belediyesi Jeotermal A.Ş'nin sermaye artırımına gitmesi hususu oy çoğunluğu ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

İKİNCİ OTURUM 8 MAYIS CUMA

2014 Mali Yılı Kesin Hesabı ile Taşınır Kesin Hesabı'nın görüşülmesi için mayıs ayı ikinci oturumu 8 Mayıs Cuma günü saat 18.00'de Aliağa Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa Belediyesi Serkan Acar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title