Haberler

Aliağa'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Aliağa Belediyesi ve Aliağa İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı kapsamında, Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nde bir program düzenlendi.

Aliağa ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor. İlahi dinletilerinin yapıldığı ve duaların edildiği programda konuşan Aliağa İlçe Müftüsü Enes Müslümoğlu, etkinlikler hakkında bilgi verdi. Müslümoğlu, "Her yıl düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir ana tema belirleniyor ve etkinliklerde vatandaşlara konu hakkında bilgi veriliyor. Bu yıl ise Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlene ana tema; 'Birlikte Yaşama Ahlakı'. Toplum içerisinde birlikte bir düzen ve ahenk içinde nasıl yaşanılabilinir bunu, Allah'ın emirleri ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in sünnetleri ile anlatıyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinliğe, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa İlçe Müftüsü Enes Müslümoğlu, AK Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Akbulut, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, AK Parti Milletvekili adayları Mustafa İbrahim Turhan, Tansu Kaya, Bilal Kırkpınar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Aliağa Belediyesi öncülüğünde Kutlu Doğum programları kapsamında bugün, Enka Spor Salonu'nda saat 20.30'da dünya ezbere Kur'an okuma birincisi eğitimci ve yazar Selman Okumuş ve dünya Kur'an okuma birincisi Ahmet Ebul Kasımi Aliağalılara Kur'an-ıKerim ziyafeti yaşatacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa Belediyesi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title