Haberler

Aliağa'da Kaldırımlar Artık Yayalara Ait

Güncelleme:

İzmir'in Aliağa ilçesinde, cadde ve sokaklarda yayaların geçişini engelleyen seyyar satıcılara ve işletmelerin kaldırım işgallerine Aliağa Belediyesi ekipleri son verdi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, cadde ve sokaklarda yayaların geçişini engelleyen seyyar satıcılara ve işletmelerin kaldırım işgallerine Aliağa Belediyesi ekipleri son verdi.

Yaya güvenliğini sağlamak, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve vatandaşların kaldırımlardan daha rahatça yürüyebilmeleri için Aliağa Belediyesi tarafından başlatılan uygulama, vatandaşlardan tarafından büyük beğeni topladı. Uygulamanın geç kaldığını ifade eden Gökhan Bulut isimli bir vatandaş, "Kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılması gayet memnuniyet verici bu durum. Daha önce kaldırımlarda yürümekte zorlanıyorduk. Bu uygulamanın daha önceden yapılmış olması gerekiyordu. Biraz geç olsa da çok güzel bir uygulama olarak görüyorum" diye konuştu.

Bir başka vatandaş Sevgi Velioğlu ise, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Aliağa'da olması gerekenler olmaya başladı. Bu uygulamalar uzun yıllar önce başka şehirlerde vardı. Ama Aliağa'da göremiyorduk. Artık bu uygulamaları görüyor olmak çok güzel" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa Belediyesi İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (1)

ahmet güler:

darısı Bornova başta tüm izmir e inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title