Haberler

Aliağa'da Kahkaha Tufanına Hazır Olun

Aliağa Belediyesi'nin güz dönemi kültür sanat etkinlikleri tiyatrolarla başlıyor.

Aliağa Belediyesi'nin güz dönemi kültür sanat etkinlikleri tiyatrolarla başlıyor. Aliağa Belediyesi yeni sezonu ünlü tiyatrocu Sinan Bengier ve arkadaşlarının oynadığı "Bakar mısınız" adlı tiyatro kabare ile açacak. 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi'nde sahnelenecek oyun Belediyenin kültür etkinliği olarak ücretsiz izlenebilecek.

Belediye konservatuarı etkinlikleri başta olmak üzere sanatsal aktivitelerle Aliağa'yı son 5 yılda bir kültür sanat kentine dönüştürdükleri söyleyen Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, gündüz çocukları, akşam da tüm tiyatro severleri kahkaha tufanı oyuna davet etti.

SİNAN BENGİER SEZONU ALİAĞA'DA AÇIYOR

10 Ekim Perşembe akşamı Aliağa'da tiyatroseverler ile buluşacak olan Sinan Bengier, kendi yazıp yönettiği "Bakar mısınız" adlı 2 perdelik Şarkılı, danslı kabare oyunuyla izleyicileri yine kırıp geçirecek.

Oyunda, Siman Bengier ile birlikte; İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Tuncay Gürel, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu rol alıyor.

Oyunun yazarı ve yönetmeni Sinan Bengier, Aliağa Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Başkan Ömer Turgut Oğuz'a teşekkür ederek, "Sanatla uğraşmak, sanatı sevmek çok güzel. Her türkü sıkıntıya rağmen sahnedeyiz. Halkımız, belediyelerimiz sanata sahip çıkıyor. Bu bize yeter. Aliağa Belediye Başkanımız sayın Ömer Turgut Oğuz'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

GÜNDÜZ, ÇOCUKLARA TİYATRO

Aliağa Belediyesi, çocukları da unutmadı. Belediye, 10 Ekim Perşembe günü saat 11.00 ve 13.00'de iki farklı gösterimle çocuk oyunu sahneleyecek. Laudec- Cauvin in ünlü çizgi romanından uyarlanan "Cedric Doğum günü partisi" adlı müzikli tiyatro oyunu çocuklara keyifli anlar yaşatacak. Oyun için okullarla işbirliği yapan belediye, çocukların ücretsiz olarak oyunu izlemesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Çocuklar için "Cedric, Doğum Günü Partisi" oyunu 10 Ekim Perşembe 11.00 ve 13.00 saatlerinde, "Bakar mısınız?" kabare tiyatro oyunu ise aynı gün saat 20.00'de Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi'nde Aliağa Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title