Haberler

Aliağa'da Kafaoğlu Sevinci

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Aliağa Mahallesi’ne gitti, vatandaşlarla bir araya geldi ve Muhtar Sait Akay ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Aliağa Mahallesi'ne gitti, vatandaşlarla bir araya geldi ve Muhtar Sait Akay ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kafaoğlu'nun mahalleye gelişi ile birlikte hoparlörden "Hemşehrimiz, Başkanımız Zekai Kafaoğlu mahallemize hoş geldiniz, şeref verdiniz" anonsu yapıldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Aliağa mahallesi'nde halkın büyük ilgisiyle karşılaştı. Mahalle halkı ile bir araya gelen Başkan Kafaoğlu "Altıeylül ilçesinin 172 bin nüfusu var ve 81 mahallemiz var. İnsanlara hizmet etmek bizim için çok önemli. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Herşeyin özü insan. Biz hizmet edeceğiz ki siz mutlu olacaksınız. 18 aylık bir belediyeyiz. Geldiğimiz günden bu yana gayret sarf ediyoruz. 1,5 yılda işlerin büyük bir bölümünün belini kırdık. Önümüzdeki aylarda daha da güzel işler yapacağız. Büyükşehir Belediyesi, Karesi ve Altıeylül belediyeleri olarak güçlerimizi birleştirerek daha güzel bir Balıkesir için çalışıyoruz. Tek gayemiz insanlara daha fazla hizmet etmek. Biz sizleri seviyoruz. Cenabı Allah bizleri sizden, sizleri bizden eksik etmesin" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Altıeylül Aliağa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title