Haberler

Aliağa, Barış Eroğlu'nda Birleşti

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir'in en genç başkan adayını çıkardığı Aliağa'da siyasi yelpazenin tamamını çatısı altında toplamaya başladı.

CHP'nin Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, CHP'yi şimdiden kentin birleştiği siyasi partiye dönüştürdü.

Çağdaş sosyal demokrat kimliğiyle kentteki tüm kesimleri kucaklayan genç başkan yapıcı siyasetiyle Anavatan Partisi ve MHP eski ilçe başkanlarını CHP çatısı altına topladı. Genç başkan adayına son destek de MHP'nin ilçedeki efsane isimlerinden, eski ilçe başkanı ve belediye başkan adayı Cumhur Güney'den geldi.

ÜLKÜCÜ HAREKETİN ÖNEMLİ İSMİNDEN CHP ADAYINA TAM DESTEK

1996-1999 arasında MHP Aliağa ilçe Başkanlığı yapan ve 1999 yerel Seçimlerinde MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Cumhur Güney, seçimlerde yüzde 20'yi aşan oyla üçüncü çıkarak seçimin flaş ismi olmuştu. "Bu bir yerel seçim, yerel seçimle genel seçim çok farklıdır. Yerel seçimde amaç doğru insanı seçmektir" diyen Cumhur Güney, "Sonuna kadar bu genç kardeşimin yanındayım ve destekçisiyim" diye konuştu.

CUMHUR GÜNEYDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Aliağa'da Ülkücü hareketin önemli isimlerinden Cumhur Güney, 2014 yerel seçimlerinde Barış Eroğlu'nun yanında olduğunu belirterek, " Barış Eroğlu, Toplumsal barışı ilke edinen; Türk'ü, Kürdü, Çerkezi, Alevisi, Sunisi kısacası üniter yapıda birlikte olmak isteyen herkesin kardeşçe yaşamasını isteyen arkadaşımızdır. Eroğlu, solun sağa da bakan yüzüdür." Dedi.

"BARIŞ EROĞLU FARKLA KAZANACAK"

Barış Eroğlu'dan övgü dolu sözlerle bahseden Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Cumhur Güney; "Siyasi görüşümü herkes bilir. Yerel seçimle genel seçim çok farklıdır. Yerel seçimde amaç doğru insanı seçmektir. Barış Eroğlu ile birlikteysem, Barış Eroğlu'nu yakinen tanıdığım içindir. 25 yaşından beri tanıdığım Barış Eroğlu, 5 yıllık meclis üyeliği döneminde kendini çok iyi yetiştirmiştir. Bundan dolayı sizlere kefil oldum" dedi.

ALİAĞA'DAN VE ALİAĞALILARDAN SÖZ EDEN TEK ADAY BARIŞ EROĞLU

Barış Eroğlu'nun çalışmalarında Aliağa'dan ve Aliağalılardan söz eden tek aday olduğunun altını çizen Güney, "Aliağalılardan tek bahseden tek aday arkadaşımız Barış Eroğlu'dur. Toplumsal barışı ilke edinen Türkü, Kürdü, Çerkezi, Alevisi, Sunisi kısacası üniter yapıda birlikte olmak isteyen herkesin kardeşçe yaşamasını isteyen arkadaşımızdır. Sonuna kadar bu genç kardeşimin yanındayım ve destekçisiyim. Barış Eroğlu bu seçimleri açık farkla kazanacaktır." Dedi.

BARIŞ EROĞLU "HER SEÇMENİN OYUNA TALİBİZ"

Cumhur Güney'in övgü dolu sözleri karşısında duygulanan CHP'nin genç adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu "Herkesten oy alacağız. Her seçmenin oyuna talibiz. Çalışmalarımızı böyle sürdürüyoruz. Sayın Cumhur Güney'in desteği bizim için çok önemli. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhur Güney'in Aliağa siyasetinde çok önemli bir isim ve kanaat önderi olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Cumhur Güney Aliağa'nın siyasi tarihine damga vurmuş bir siyasetçidir. 1999'da yüzde 20'yi aşan oy oranıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nde bir rekor kırmıştır. O günden bugüne siyasetin dışında ilişkilerini çok sıcak seviyede çevresiyle yönlendirmiş, yönetmiştir. Bizim amacımız her seçmeden oy almak. daha önce CHP'ye oy vermemiş birçok insanı CHP'de birleştiriyoruz. İnşallah devamı da gelecek. Cumhur ağabeyime desteği için bir kez daha teşekkür ediyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Barış Eroğlu Aliağa İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title