Haberler

Aliağa Adliyesi'nden Ayrılan Hakim ve Savcılara Veda Edildi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (hsyk) 2010 Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Aliağa Adliyesi'nden Başka Göreve Tayin Olan Savcı ve Hakimlere Düzenlenen Etkinlikle Veda Edildi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 2010 Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Aliağa Adliyesi'nden başka göreve tayin olan savcı ve hakimlere düzenlenen etkinlikle veda edildi. Kararnameyle Aliağa'dan Zonguldak Hakimliğine atanan Mustafa Tosun, Trabzon Hakimliğine atanan Mestan Özgür Özcan ve Sivas Hakimliğine atanan Murat Türkmen ile Uşak Cumhuriyet Savcılığına atanan Ali Ulvi Yılmaz için Deniz Restoranda veda kokteyli düzenlendi. Etkinliğe, Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Ömeroğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Uslu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, İzmir Barosu Aliağa Temsilcisi Hamit Erdem ile Aliağa'da görev yapan diğer hakim ve savcılar ile avukatlar katıldı. Bu arada söz konusu aynı kararnameyle boşalan Aliağa Hakimliği görevlerine Acıpayam Hakimi Kadir Doğan, Şarköy Hakimi Taner Erdoğan, Kütahya Hakimi Muzaffer Derbent atanmıştı.

(SŞN-UFK-MV) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title