Haberler

Ali Ziya Yalçınkaya Başkan Yardımcısı Oldu

30 Mart Yerel seçimlerinin ardından AK Parti'nin kontenjan adayı olarak meclise giren Ali Ziya Yalçınkaya, Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Selçuklu Belediyesi'nde başkan yardımcı olarak görevlendirilmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Yalçınkaya, "İnşallah yeni dönemde Selçuklu'da güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

ALİ ZİYA YALÇINKAYA KİMDİR?

1973 yılında Konya'da doğan Yalçınkaya, İnkılap İlkokulu, Karma Ortaokulu ve Gazi Lisesi'ndeki eğitiminin ardından 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. 1995-1997 yılları arasında Bingöl İli Karlıova İlçesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra askerlik hizmetini 1998 yılında Ağrı/Patnos'ta Yedek Subay olarak tamamladı.

1998-2014 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında (Özel Başak Lisesi, Final ve Sistem Dershaneleri) eğitimci ve yönetici olarak görev yapan Yalçınkaya İngilizce biliyor.

Ali Ziya Yalçınkaya'nın başkan yardımcılığı görevine getirilmesi ile Selçuklu Belediyesi'nde başkan yardımcısı sayısı 5'e yükseldi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Selçuklu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title