Haberler

Ali Şen: Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira Ciddiyetsiz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, "Yönetim bu sene iyi yönetti ancak teknik direktörün ciddiyetsizliği bu duruma getirdi." dedi.

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, takımın geçen yıla oranla bu yılın farkının harcanan para olduğunu söylemiş ve hatanın büyük bir bölümünün teknik direktörde olduğunu belirterek "Bu yıl da boynumuzu büktüler. Çok üzgün ve öfkeliyim." demişti.

Ali Şen ile yapılan röportajın ikinci bölümünde ise efsane başkan "Fenerbahçe'nin arayı açması lazımdı ama başaramadı" dedi.

Şen şöyle konuştu:

"TARAFTAR PARA HARCIYOR, KARŞILIĞINI ALAMIYOR"

Hem Galatasaray hem Beşiktaş'tan daha fazla imkanımız vardı. Bizde imkan vardı, Galatasaray'da borç vardı. Fenerbahçe taraftarının cebinden harcadığı ve katkıda bulunduğu maddi bir güç de var. Taraftar bunu temin ediyor ama karşılığını alamıyor. Bırakın arayı açmamızı Galatasaray bir de önce geçti; 20'ye 19 yaptı. Onlar 4 yıldız biz 3 yıldız bu olmayacaktı. Galatasaray bu sene kötü ve biz yine şampiyon olamıyorsak kayıpdayız. Çünkü seneye lig daha çetin geçecek. Beşiktaş stadını yaptı. Beşiktaş'ın da bizden eksik olmayan müthiş bir taraftarı var, sahiplenmesi var. Takımı iyi destekliyorlar. Önümüzdeki sene şampiyonluğu almak çok zor olacak.

"PEREIRA'NIN CİDDİYETSİZLİĞİ BU DURUMA GETİRDİ"

Galatasaray'ın da bu yıldan daha iyi olacağı kesin. Önümüzdeki yıl şartlar daha da zorlaşacak o yüzden bu sene şampiyonluğu kazanacaksın. Şimdi taraftar demeye başladı, Aziz Yıldırım gitsin, yönetim gitsin, Pereira gitsin. Bu da doğru değil. Bu yıl gerçekten iyi yönettiler ama teknik direktörün ciddiyetsizliği bu duruma getirdi. Fenerbahçe'nin mutlaka maç kazanması gerektiği iyi anlatılamamış. Yedekleri bile çok zengin kadro olduğunu Pereira görmeli, bilmeli. Hangi takımda olduğunu bilmeliydi, Fenerbahçe'nin bir dünya takımı olduğunu bilmeliydi. Bugüne kadar çalıştırdığı takımlar Fenerbahçe'den daha küçük. Fenerbahçe camiasından daha küçük. Fenerbahçe taraftarı kadar büyük bir etkileri yok. O yüzden şampiyon olamazsak sıkıntılar çok büyük olur.

Dursun Özbek'in şanssız olduğunu ve rakabete eşit girmediğini belirten Ali Şen, şöyle devam etti:

"DURSUN ÖZBEK VE ARKADAŞLARININ KÖTÜ OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM"

Aldığı takım, kulüp, bütçesi çok kötü. Bu işe girdiğinde çok eksilerle başladı. Diğer kulüplerle rekabete eşit başlamadı. Fenerbahçe ve Beşiktaş daha oturmuş, Galatasaray borçlar içinde yüzen bir kulüp durumundaydı. Özbek bunu aldı. UEFA ile de yaşanan soruna gelince; Dursun Özbek'in burada hiç bir kabahati yok. Bugün Galatasaray Yönetimi'nin UEFA'nın verdiği ceza konusunda hiç bir kabahati yok. Daha evvelkinin ceremesini çekti. Daha önce yanlış adam atanların hesabını Dursun Özbek ve arkadaşları ödedi. Kötü bir yönetici olduğunu kabul etmiyorum, bu Özbek'in şanssızlığı. İş adamı olarak başarılı olan bir kişinin spor kulübü yönetememesi söz konusu değil. Zekasının buna yetmediğini kabul etmem.

Olağanüstü bir seçim olur mu sorusuna ise Ali Şen'in cevabı şöyle oldu Galatasaraylılar, Galatasaray camiası olağanüstü seçimleri sevmez, ama...

"GALATASARAY AVRUPA KUPALARINA KATILAMAZSA SIKINTI OLUR"

Galatasaray'ın bulunduğu durumu değerlendirmeye devam eden Ali Şen, olası Fenerbahçe-Galatasaray finalinde kupayı Galatasaray'ın kazanmasının zor olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Galatasaray camiası bu yılın ligde ne olacağını zaten gördüler. Ama Rize'yi yenip kupada finale kalırlarsa, finalde de kupayı alırlarsa Avrupa'ya gitmeye hak kazanırlar ve cezaları başlar. Ama bunu da beceremezlerse sıkıntı olur. Yani bu sene Avrupa'ya gitme hakkını alıp, cezalarını başlatamazlarsa sorun yaşarlar. Galatasaray Yöneticileri ve futbolcuları bu gerçeğe göre hareket etmeliler. Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacaklarsa kupayı almaları da zor bu arada. İşte o zaman seçim kaçınılmaz olabilir. Kupa kazanılırsa sezonu kurtarabilirler."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Beşiktaş Ali Şen Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Karakartalım:

SENİN GİBİ İŞTE FENEVLİLER

3
3
yanıtYanıtla
ka akıl:

ali şen patladıysa parçaları nereye düşmüş haberi olan bi haber verse

4
2
yanıtYanıtla
ruhsuzlar takimi:

ha iste tamda bu!!bu kadar para harciyonuz dunyanin yildizlarini getiriyorsunuz , sonuc sifir!! isterseniz messiyi, ronaldoyuda alin, sonuc yine sifir olur! cunku sizlerde ruh yok

5
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Cuma Suresini okumayı adet haline getir. Her Mümin adedince sevap kazan.

2
0
yanıtYanıtla
muharrem:

ali şene katılıyorum. o takime bir o kadar kalibresiz adam geldi. ancelottiii gelsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title