Haberler

    Ali Şen: Aziz Yıldırım Bıraksın Gitsin

    Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanlarından Ali Şen, Radyospor'da yayınlanan "Gece Maçı" programında, Can Küçükyıldırım ve Vedat Parlak'a önemli açıklamalarda bulundu.

    Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanlarından Ali Şen, Radyospor'da yayınlanan "Gece Maçı" programında, Can Küçükyıldırım ve Vedat Parlak'a önemli açıklamalarda bulundu.



    Ali Şen açıklamarında, Yönetime ve Başkan Aziz Yıldırıma yönelik tepkilerden, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de ki geleceğinden ve takımın geleceğinden bahsederken çarpıcı ifadelerde bulundu.



    En fazla hizmeti Aziz Yıldırım yaptı...



    "Aziz Yıldırım 19 yıldır Başkan. Aziz yıldırım büyük hizmetler yaptı Fenerbahçeye. Hepimizin yaptığından daha fazla hizmet yaptı. Ama gelin görünki Aziz Yıldırım'ın yaptığı statta taraftarlar Aziz yıldırım istifa diye bağrıldı. Büyük Kulüpler Başkanları kendi taraftarları tarafından her zaman protestoya uğramıştır. Bizim taraftarımızdan protestoya karşılaşmayan bir tek benim. Aziz Yıldırım bıraksaydı daha evvel arkadaşlarına protestoya uğramazdı. Her Fenerbahçeli'nin görmeyi hayal edemeyeceği yıldızları getirdi . Ortegalar geldi Anelakalar geldi sabaha kadar sayabiliriz. Fenerbahçeliler bunu yapmasın taraftar bunu yapmasın. Mayısta olucak kongreye kadar Aziz Yıldırım istifa etmelidir. ortaya çıkmadan hizmet eden çok genç arkadaşlarımız var. Aziz Yıldırım mayıs ayında aday olmak istiyorsa tamamen kendi hakkıdır."



    Futbolcu ve Teknik Direktörleri ortaya atmak hoş değil...



    "Benim ne yapacağımı sizlerde bilirsiniz. Fenerbahçe kulübünde Fenerbahçe kulübünü yöneten Başkan ve yönetim kuruludur. Onun için Teknik Direktörün futbolcular ile başarısız durumlarda ortaya atması hiç hoş değil. İsterse iki maç kalsın isterse yarım maç kalsın . Yinede kimsenin ilişkinin kesilmemesi gerekiyordu."



    Aziz Yıldırım'ın fazla üzülmemesi lazım...



    "Benim tecrübelerim var. Bu kadar yıldır Kulüpte hizmet ettım. iki defa Başkanlık yaptım. Ben iki defa Başkanlık yaptığımda olağanüstü kongrelerle Başkan oldum. Zor durumdaydık ve zor durumda kaldığımızdan dolayı Başkanlığına getirildim. Bugun ki durumda Aziz Yıldırım daha fazla üzülmemesi lazım."



    Başkandan bıktılar...



    "Fenerbahçe kulübu taraftarları kulübe hizmet eden herkesi baş tacı yapmıştır hizmetlerinden dolayı. Tribünler futbolculardan bıkar, Teknik direktörü görmekten bıkar, Başkandan da bıktılar. Bu kadar hayatını kulübe verdi ailesine zaman ayırsın . Kızmasın taraftara hiç kızmasın. Hepimiz üzülüyoruz bu duruma."



    Beni her gazeteci tehdit etti...



    "Beni her gazeteci tehdit etmişti. Ama kimseyle dostluğum bitmemişti. Şansal Büyüka muhabirken Şansal ve arkadaşlarına her zaman yakınlık gostermişimdir. Başkan ve yönetım kurulunun aynı sepette olması başarı getirir. Başının rolü benim başarımda çok. Bu böyledir. Bu çağ iletişim çağı. Ben bu iletişim çağında acıktım . Azız Yıldırıma pek nasip olmadı."



    Aziz Yıldırım mükemmel değil...



    "Aziz Yıldırım mükemmel değil bende mükemmel değilim kimse mükemmel değildir. Tribünlerde bu tezahürata devam eder. Benim arzum Aziz Yıldırım bu kadar hizmet ettin. Kupalar bu kadar yıldızlar bu kadar Ali Koç'ta benim adayım dediğin zaman sanıyorum ki Fenerbahçe taraftarının Aziz Başkana olan tepkisi geçer. Yarın yardımcısına bıraksın gitsin. Mayıstada Ali Koçu aday çıkartsın."



    Bu kadro Manu ve Galatasarayı yenen kadro....



    "Devre arasında bu kadronun iyi yönetilmesi gerekirdi. Bu kadro Manchester United'ı Galatasaray'ı yenen kadro değil mi ? Futbol zor bir oyun derler ama futbol çözülmesi zor olan bir futbol değil. Taraftar kimin iyi oynadığını görüyor. Ama Teknik Direktör görmüyorsa orada problem var demektir. Devam ederse bu durum her hafta sonu bu kabus devam eder."



    Mucizeyi Gerçekleştiricek kişi Yılmaz Vuraldır...



    "Ligde mucizeyi gerçekleştiricek biri lazım. Bu mucizeyi gerçekleştirebilicek kişide Yılmaz Vural'dır. Normal Fenerbahçe oyununu sergilerse kupada şampiyon olur. Yılmaz Vural bu mucizeleri yaptı. Fenerbahçedede yapabilir."



    Ben olsam Advoocatı gönderirdim...



    "Ben olsam Advoocatı hemen gönderirdim. Bu tarz açıklama yapan Teknik Direktörü takımın başında tutmam. Bizim kulüpte yetişen Bülent Uygun, Oğuz Çetin, Aykut, Cemalletin. Cem Pamiroğlunun nesi eksikki ' Fenerbahçede antrenör olmasın' Rüştü Barcelona oynamış. Oda olabilir. Fenerbahçe maç kazansın tribünler dolar. Bu mucize olursa Fenerbahçe tarihindede enteresan bir sayfa olur. Bunlardan dolayı Yılmaz Vural banko adayımdır" AJANSSPOR

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Yılmaz Vural Ali Şen Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title