Haberler

Ali Özkan: "Tüm Dünya, Bir Devin Uyanışına Tanıklık Ediyor"

Güncelleme:

Dış güçlerin maşaları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüslerine karşı vatandaşlarca başlatılan 'Demokrasi Nöbetleri', Türkiye genelinde olduğu gibi Karacabey'de de tüm kararlılığıyla devam ediyor.

Karacabey Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen 'Demokrasi Nöbetleri'nin geçtiğimiz akşamki bölümünde AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Tarım Bakanlığı Müşaviri ve AK Parti eski Bursa Milletvekilli Ali Koyuncu ile Bursa İl Tarım Müdürü Ömer Ceylan da hazır bulunurken, toplanan coşkulu vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Ali Özkan, binlerce yıldır kahramanlıklarla yazılan Türk tarihinin, en şanlı sayfalarının bu günleri yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınca yazılmakta olduğunu dile getirerek; "Bu şanlı tarih sayfalarının yazılmasına şahitlik eden sizler, asil milletin kahraman bir ferdi olduğunu gösterdiniz. Ne kadar gurur duysanız azdır. Bu gerçekleştirdiğiniz, yabancıların beklediği turuncu ve yeşil devrimlere karşı yazılmış beyaz devrimdir. Tüm dünya mazlumları, sayenizde bir devin uyanışına şahit olmuştur" dedi.

Milletimiz Yepyeni Bir Çığır Açtı

Asr-ı Saadet döneminden sonra bayrağı devralan Türk-İslam medeniyetinin; Malazgirt, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale'de olduğu gibi yepyeni bir çığır açtığına vurgu yapan Başkan Özkan, emperyalist işgalci dış güçlerle yerli maşalarının, milletin şamarını yemekten şaşkın durumda olduğunu belirterek, bu güçlerin Türk milletinin asla esir alınamayacağını hesaba katmadıklarını dile getirdi.

Dış Güçlerin Takındıkları Tutum Asla Unutulmayacak

Soroz'ların, Rothshild'lerin, Derin Amerika'nın, Derin Avrupa'nın başarısızlığa uğratılan işgal girişimleri sonrası takındıkları tutumların da millet tarafından hiçbir zaman unutulmayacağını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde gerçekleştirdiği coşkulu konuşmasını şu sözlerle noktaladı: "Şaşkın durumdaki sözde çağdaş emperyalist güçlere ve yerli maşalarına buradan sesleniyorum. Türk milleti sizin bildiğiniz milletler gibi değildir. Vatanı için şehitlik mertebesini hedefleyen bir Türk'ten daha güçlü bir silah henüz icat edilmemiştir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Karacabey Ali Özkan AK Parti Güncel Haberler

title