Haberler

Ali Korkut, Tiyatro Oyuncusunun Nikahını Kıydı

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeni dönemin ilk nikahını kıydı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeni dönemin ilk nikahını kıydı. Tiyatro oyuncusu Orhan Kola ile üniversite öğrencisi Duygu Bayrak'ın nikahları adeta oyun sahnesine dönüştü. Tiyatro oyuncusu damadın şahitliklerini DT'nin oyuncuları yaptı.

4.4.2014 günü saat 16.00 'da nikahlarının kıyılması için uğraşan Devlet Tiyatrosu oyuncularından Orhan Kola ile üniversite son sınıf öğrencisi Duygu Bayrak muratlarına ermeyi başardılar. Çiftin nikahlarını 4 Nisan günü saat 4'te (16.00) Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıydı. Nikah sırasında Ali Korkut, 'araştırdık, evlenmenizde bir mani yok' diyince çiftin bir arkadaşları kucağında çocukla içeri girerek espriyle karışık 'bu nikah kıyılamaz, bu çocuk ne olacak' diye bağırdı. Salonu kahkahaya boğan davranış sonrası çiftlerin nikahları kıyıldı. Evlilik cüzdanını gelin Duygu Bayrak alırken, kolunu yukarı kaldırarak zafer vurgusu yaptı. Ali Korkut, tiyatro tadında bir nikah kıydığı için mutluluğunu belirtirken çifte mutluluk diledi. Çiftin, hatıra defterlerini uzattıkları Belediye Başkanı Ali Korkut, hayatın acı ve tatlı yönlerinin paylaşıldığı evlilik müessesesinin korunması için her iki eşin çaba içinde olması gerektiğini vurgulayan bir yazı yazdı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Korkut Yakutiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title