Haberler

Ali Koç, Kayak Yaparken Omzunu Kırmış

Güncelleme:

Kısa bir süre önce önce ağabeyi Mustafa Koç'u kaybeden Ali Koç'un, Fransa'da ailesiyle birlikte tatil yaparken omzunu kırdığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'dan sonra başkanlık görevini devralacağını açıklayan ve geçtiğimiz günlerde ağabeyi Mustafa Koç'u kaybeden Fenerbahçe Kongre üyesi Ali Koç'un Fransa'daki ünlü kayak merkezi Courchevel'de kayak yaparken omuzunu kırdığı ortaya çıktı.

KAYAK YAPARKEN OMZUNU KIRDI

Sabah Gazetesi'nin magazin eki olan Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; eşi ve çocuklarıyla sömestir tatili için Fransa'nın ünlü kayak merkezi Courchevel'e giden Ali Koç kayak sırasında sol omzunun üzerine düşerek omuzunu kırdı.

OMZUNA ÇİVİ TAKILDI

Yapılan ilk müdahalenin ardından özel uçağıyla İstanbul'a getirilen Ali Koç'un omuzuna, Amerikan Hastanesi'nde başarılı bir operasyonla çivi takıldı.

DAHA ÖNCE DE ELİNİ KIRMIŞTI

Mayıs 2013'te UEFA Kupası'na veda ettikleri Benfica maçında yedikleri golün ardından hırsını alamayan Ali Koç, hıncını duvardan çıkarmak isteyince elini kırmıştı. Ali Koç, 2005'teki Fenerbahçe şampiyonluğunda da alkışlamayı biraz abartınca el tendonunu koparmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Fransa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

adıyamanlı:

Daha abisinin ölümünün üzerinden onbeş gün geçmeden tatile gitmişler enteresan

23
0
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Ne ayak bunlar aga daha ağabeyi vefat edeli kaç gün oldu

19
0
yanıtYanıtla
SESSİZGEMİ:

AAAAA NE ÇABUK TATİL MATİL AĞZIM AÇIK KALDI !!!

16
2
yanıtYanıtla
köyümüzde biri ölürse:

eskide köyümüzde bırakın abi kardeş dayı emi köyde biri ölürse 1 yıl yas tutulurdu. tv radyolar seyreltip dilenmez tah ki ölenlerin bir gelim bir evin tv veya radyonuzu açın diyene kadar. düğünler bile çalgısız yapılırdı. daha abesi öleli kaç gün oldu adam keyf yapıyor

15
1
yanıtYanıtla
Ahmet AslanMobil-IOS:

Ulan bari abinin 40 çıksaydı ondan sonra kayaydın...

12
4
yanıtYanıtla
İslam:

İslamda 3, 7, 40, yıl yok. Dininizi iyi okuyun

yanıt2
yanıt6
batmanlı ahmet:

vaay be demek ki zenginlik böyle bişey abin ölecek aradan 20 gün geçmeden tatile çıkacaksın!

13
0
yanıtYanıtla
kars lı kenan:

BIR KERE ABİN ÖLMÜŞ SENİN NE İŞİN VAR TATILDE EYLENCEDE GİDİYORSANSA DA SARIGAMIŞA GİT DAHA GÜZEL MANZARA DAHA GÜZEL KAR VAR ORDA

12
1
yanıtYanıtla
mehmet:

zamanında osmanlı bankası soyup milletin parasını yerseniz öteki tarafta daha neler olacak bak gör

8
5
yanıtYanıtla
kayak eğlence değil spordur:

kayak o insanlar için eğlence değil spor olayıdır. insanlar kafalarını dağıtmak için balık tutmaya, koşubandına kayakyapmaya gidebilirler. insaf edin insan olun öyle yorum yapın.

3
9
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title