Haberler

Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığından Giderek Uzaklaşıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı, Aziz Yıldırım'dan sonra kulübün başında Ali Koç'u görmek isterken, Koç, önümüzdeki dönemde TÜSİAD başkanlığı yapmak için hazırlanıyor.

Ali Koç'la Fenerbahçe'nin arası her geçen gün biraz daha açılıyor. Rahmi Koç'un ''Ben TÜSİAD Başkanı olmasını istiyorum, o Fenerbahçe'ye tutkun'' dediği Ali Koç her geçen gün futboldan biraz daha uzaklaşırken, iş dünyasına ise biraz daha yaklaşıyor. Hükümet ile TÜSİAD arasında gerçekleştirilen toplantılarda patronları Ali Koç temsil ederken, Koç'un önümüzdeki dönemde TÜSİAD başkanlığı için hazırlandığı ve Fenerbahçe'den daha da uzaklaştığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan 1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazartesi günü gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

AZİZ YILDIRIM, MURAT VARGI'YI İSTİYOR

Ali Koç'un TÜSİAD'a yakınlaşması sonrasında Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sonrasında kimin başkan olacağı merak konusu oldu. Aziz Yıldırım'ın istediği isim; Murat Vargı...

Yine Aziz Yıldırım'a muhalif olan isimler Sadettin Saran ve Hulusi Belgü'nün de olası bir seçimde adaylıklarını koymalarına kesin gözüyle bakılıyor...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Rahmi Koç Ali Koç Spor Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (8)

DÜŞÜNÜYORUM...:

OHHHOOOVVV NE KADAR İYİ. . . RABBİMDEN DİLEĞİDİR. . . AZİZ YILDIRIM EN AZ 10 YIL DAHA ŞİKEBAHÇENİN BAŞINDA KALSIN. . . RABBİM BAŞTA AZİZİ ŞEKİBİ DİĞER ŞİKECİLERİ ELİNDE TOPPAÇ YAPSIN. . . Bİ O DUVARA Bİ BU DUVARA VURSUN. . . RABBİM HARİÇ GÜVENDİĞİ DAĞLARA KAR YAĞDIRSIN DOLU YAĞDIRSIN. . . RABBİM ŞİKECİLERİ ELALEME REZİL ETSİN. . . RABBİM ŞİKECİLERE SOKAĞA ÇIKACAK SURAT BIRAKMASIN. . . RABBİM AZABI HARİÇ ŞİKECİLERLE DALGA GEÇSİN. . . RABBİM ŞİKECİLERİ ÇORUN COCUGUN DİLİNE DÜŞÜRSÜN. . .

3
13
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

ALİ KOÇU, FENEVİ FLN BOŞVERİN KOÇLARIN ASIL LİDERİ, SAHİBİ YANİ BAŞI RAHMİ KOÇ BEŞİKTAŞLI KONUŞMAYA GEREK YOK BİLE. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ!!!

4
10
yanıtYanıtla
Isimsiz:

AZIZ YILDIRIM VE ONA YAKIN NE VARSA BERABERINDE GÖTÜRSÜN. BIZE GS DÜSMANI, TS DÜSMANI, BJK DÜSMANI OLAN PARABABALARI LAZIM DEGIL. SENELERDEN BERI YAPTIGI BASKANLIK ESNASINDA, HERKESE DÜSMAN OLDUK, OTOBÜSÜN KURSUNLANMADIGIMI KALMADI, SIKEBAHCE BILE OLDUK BU BASKAN SAYESINDE. YOK KARDESIM AL PALINI PIRTINI VE YANDASLARINI DEFOL GITFB, YI FB YE BIRAK. FB SENIN MTAPULU MALIN DEGIL. HAYDEEEEEE ANCA GIDERSINIZ

6
1
yanıtYanıtla
efe can:

ali koc fenerin basina gecirmez koc ailesi. bu zenginler tarafini belli etmez. diger takimlar koc ürünleri almaz. birde azize kendi adlarini kullandirtmaz koc lar. koc ismi azizden büyük

3
4
yanıtYanıtla
umutsuz:

yapı kredide konut kredim borcum var asgari üçrete calışıyorum aldıgımı krediye veriyorum çoçugum bagırsak kanseri tedavisini yapamıyorum defalarca yapı kredi üsse yazdım ali beyle görüşmek istedigimi zor durumda oldugumu intihar eşigine geldigimi çoçugumun gözümün önünde eridigini ali koç beye iletin dedim sekreter hanım beni aradı ali koç beye iletik kendisi olumsuz baktı yapacak bişeymiz dilegim Allahtan sizin gibi zenginlere vermesin insanlıgın bittigi an artık insanlar cenet cehenemi unutla

4
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, her sabah kalktığında ve gece yatarken mutlaka Yasin –i Şerif oku ve geçmişlerine gönder. Defalarca oku Müslüman.

2
2
yanıtYanıtla
umutsuz:

okumadıgımı nerden biliyorsun Allah seninde başına versin mmom

yanıt3
yanıt3
Adınızı Yazın:

aman gelmezse gelmesin daha iyi hemde bence. . . geziyi destekleyen birisinin gelmesini istemem zaten

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title