Haberler

Ali Kibar: Tapelerdeki İddialar Kabul Edilemez

Güncelleme:

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ses kayıtlarından sonra sosyal medyada hakkında çıkan iddiaların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Alo Fatih" tapeleriyle Türkiye'nin tanıdığı Habertürk yöneticisi Fatih Saraç ile Başbakan Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon kayıtlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

"UTANDIRICI İTHAMI REDDEDİYORUM"

Ali Kibar açıklamasında, sosyal medyada çıkan ve kendisine atfedilen iddiaların kabul edilemez olduğunu söyledi. İddiaların yalan ve asılsız olduğunu öne süren Kibar, "Yaklaşık 40 yıllık bir sanayi grubunu karalamaya yönelik bu iddia asılsız olup, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin toplum menfaatleri doğrultusunda kamuoyunun her kesimiyle barışık davranış sergilemeye gayret eden bizlerin, ülkemize ve halkımıza sosyal katkı amacıyla yaptığımız faaliyetler tamamen etik kurallar çerçevesindedir. İyi niyet ölçülerindeki desteğe yönelik katkılarda bulunan birisi olarak, temsil ettiğim istihdam ve iş hacmiyle hiçbir şekilde uyum dahi sağlamayacak nitelikteki utandırıcı ithamı tamamıyla reddediyorum" dedi.

"ESEFLE KINIYORUM"

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok sivil toplum kuruluşu (STK) ve vakfa, kuruluşundan itibaren hiçbir menfaat gözetmeksizin katkılar yapmakta olduklarını belirten Ali Kibar açıklamasında şunları söyledi: "Birtakım sivil toplum kuruluşlarının üyesi ve veya yöneticisi durumundayım. Konumumuz itibariyle birçok değişik kurum ve kuruluşa, kamu yararına olanlar da dahil olmak üzere, vakıflara, sportif aktivitelere, sağlık, sanat ve kültürel faaliyetlere, eğitim faaliyetlerine ve yatırımlarına değişik meblağlarda maddi-manevi yardım ve desteklerde bulunmaktayız. Böylesine iyi niyetle yapılan farklı alanlardaki desteklerin ve katkıların kötü amaçlı algıların yaratılmasına yönelik kullanılmasını esefle kınıyorum."

AÇIKLAMA YAPTIRTAN İDDİA: VAKFA PARA YATIRDI

Dün sosyal medyada yayınlanan ses kayıtlarında Fatih Saraç olduğu iddia edilen kişi Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiden TÜRGEV'in hesap numarasını istiyor ve iş adamı Ali Kibar'ın vakfa bağış yapmak istediğini belirtiyor. Tapedeki ikinci konuşmada ise Ali Kibar'ın vakfa 1 milyon yatırdığı ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kibar Holding Bilal Erdoğan Fatih Saraç Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

FGHJeyup6_6@hotmail.com:

BU MONTAJ KASETLERİ YAPANLARIN YAPTIRANLARIN HEPSİ ORTAYA ÇIKARTILIP HESABI SORULSUN HALKIN ÖNÜNDE ÇIKARILSIN KİMSE BU MEMLEKETİ KARIŞTIRAMAZ

7
55
yanıtYanıtla
VeliHvf@co.uk:

Asil hirsizlar halkin onune bir cikarilsin

yanıt0
yanıt0
Adil Olcanadil.olcan@mynet.com:

Kasetler monta kasetlerde ki konular YOK MU SAYILACAK ?...

yanıt0
yanıt0
neclaJSH@jhd.co.uk:

kıbar hırsız dıye bı laf vardır aklıma o geldı

46
2
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

herşey sahte herşey montaj....yetkili kişiler MONTAJ OLMADIÜĞININ KESİN OLDUĞUNU TEYİD EDİYORLAR...ama suçu olanlar her şeye tabiiki itiraz edecekler...O ZAMAN HADİ MAHKEMEYE VERİNDE MAHKEME KARAR VERSİN TAPELERİN MONTAJ OLUP OLMADIĞINI....neden bekliyorsunuz günlerdir...sn.başbakan neyi bekliyor...neden hakim karşısına çıkıp bu sahteciliğin ortaya çıkmasını temin etmiyor...bakanlar nerede...adalet bakanı neden bir şeyler yapmıyor....SEBEBİNİ BİLEN VARMI..?????? YOK DEĞİLMİ...İŞLERİNE GELMİYOR...

42
1
yanıtYanıtla
eneseray_neva@hotmail.com:

cunku ne yargı kaldı memlekette ne polıs perısan ettı bu mılletın yazıklar olsun bunlara oy moy yokkkk

yanıt0
yanıt0
hamdi şensoyhamdi_sensoy@hotmail.com:

uzanların alemınyum fabrikalarını bunlara peşkeş cektıler bizzat iş kazası gecırdim kapının onune koydu senesı olmadan işten cıkarıldım

43
0
yanıtYanıtla
msiilverm_t_silver@hotmail.com:

kabul etseydin ozaman kıllanırdım lan

28
4
yanıtYanıtla
okankaplanlarokankaplanlar@hotmail.com:

sabaha kadar kınala artık esefle

13
0
yanıtYanıtla
yilmaz kilincyilmazklnc34@gmail.com:

67 yaşındayım tam 50 senedir sanayiciyimAllaha şükür namerde muhtaç değilimAma hiçbir zaman 1milyon param olmadıBu yüzden herhangi bir vakfa yardim edemedim!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title