Haberler

Ali İsmail İçin Kayseri'ye Gidilecek

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri, 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Kayseri’de yapılacak olan Ali İsmail Korkmaz davası için otobüs kaldıracak.

Eskişehir Emek ve Demokrasi Güçleri, 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü Kayseri'de yapılacak olan Ali İsmail Korkmaz davası için otobüs kaldıracak.

Platform üyeleri, Ali İsmail Korkmaz'ın heykeli önünde basın açıklaması yaparak, 11 Mayıs Pazar akşamı saat 22.00'de Espark önünden araçların kalkacağını belirterek, gelmek isteyenlere davette bulundu. Platform adına açıklama yapan Eğitim-Sen Eskişehir Şube Sekreteri Murat Yaman, Ali İsmail'in gezi sürecinde ülkesine, kentine, emeğine, parkına, ormanına, doğasına ve özgürlüklerine sahip çıkan halkın onurlu bir evladı olduğuna dikkat çekti. Onurlu avukatlar, gazeteciler ve Eskişehir halkı olarak delilleri ortaya çıkardıklarını ve dava sürecinde kararlılıklarını gösterdiklerini ifade eden Yaman, "Şimdi de direncimizi kırmak ve unutturmak için hukuki süreci uzatmak isteyecekler. Ama yolu yok; pes etmeyeceğiz. Her duruşmada katillerin karşısında olacağız. Adaletimizden kaçamayacaklar. Davayı nereye taşırlarsa taşısınlar, Eskişehirlilerin vicdanından kaçamayacaklar. İlk tekmeyi atandan, katilleri aklamaya çalışanlara, hastanede sorumluluğunu yerine getirmeyen sağlık görevlilerinden, delilleri karartmaya çalışanlara, polisinden esnafına kadar herkes tüm sorumlular yargılanana dek bu davanın peşini bırakmayacağız. Çağrımız tüm Eskişehir duyarlı insanlaradır. Eskişehir'in vicdanını Kayseri'deki mahkemede katillerin karşısına çıkarmak için, Emel Anne'nin yanında olmak için 12 Mayıs'ta Kayseri'de olalım" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İsmail Korkmaz Eskişehir Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title