Haberler

Ali İl 'Hadi Be'ye Konuştu

Güncelleme:

'Topuklu Terlik Süt Yapar' adlı tiyatro oyunu ile tiyatro seyircisiyle buluşan Ali İl, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Emre Saygı'nın Youtube'den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü oyuncu Ali İl oldu.

Agresif Yanlarım Var

'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı Sadrettin karakterinde olduğu gibi gerçek hayatta da agresif yanlarının olduğunu söyleyen Ali İl"Dizide ki gibi biraz agresif yanlarım var. Zaten karaktere çalışırken biraz çevremden ve kendimden de kattıklarım oldu. Ama ben agresif yanlarımı biraz daha içimde yaşıyorum dışa yansıtmıyorum" dedi.,

Yalan Söyleyemiyorum

Hayatı boyunca çok net olduğunu ve yalan söylemediğini belirten Ali İl"Ben genel olarak çok net birisiyim konuyu uzatmayı sevmiyorum. Yalan söyleyemiyorum hatta bu küçük yalanlar olsa bile. Ön yargılı birisiyim bu konuda da bazı sıkıntılarım oluyor" dedi.

Aile Kurmak İstiyorum

20'li yaşlarında aile kurmasının çok zor olduğunu söyleyen Ali İl"20'li yaşlarımda kariyerimi düşündüğüm için hayatta aile kuramam baba olamam diyordum. Ama artık evliliği düşünmeye başladım ve kız çocuğum olsun istiyorum" dedi.

Ailem Benden Şikayetçi

Ailesinin kendilerini çok fazla zaman ayırmadığı kendisinden şikayetçi olduğunu belirten Ali İl"Ailem bizi ziyarete gelmiyorsun ve bizimle konuşmuyorsun diye benden şikayetçiler. Ayrıca ünlülerle ilgili sorular da soruyorlar dedikoduları merek ediyorlar" diye konuştu.,

Hakem Olmak İstiyordum

Küçükken en büyük hayalinin futbolcu olmak olduğunu ama daha sonra bu hayalinden vazgeçerek hakem olmayı çok istediğini belirten Ali İl"Küçükken futbolcu olmak istiyordum ama baktım hayalimi gerçekleştiremiyorum daha sonra hakem olmak istediğimi anladım" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Poyraz Karayel Emre Saygı Ali İl Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title